Posjeti Arena Centar i pogledaj izložbu Originalne Influencerice, mjesto gdje se sudaraju dva svijeta, onaj zbiljski u kojem se živimo, i onaj drugi, magičan, u kojem kostim opisuje i definira lik koji predstavlja. Kazališna umjetnica Marita Ćopo, nadahnuta moćnom ženskom energijom povijesnih ličnosti koje su ostavile trag i koje nas inspiriraju, preklopila je ta svijeta te u Arena Centru složila pet ormara originalnih influencerica – naših heroina.

Galerija PR PR PR +4 PR

Tko su one? Sigurno ih znaš jer je svaka od njih ostavila svoj neizbrisiv trag u povijesti svojim likom i djelom. Frida Kahlo, Jackie O, Marie Curie, Amelia Earhart i Anne Boleyn, priznali mi to ili ne, već desecima godina nadahnjuju naš osobni stil.

PR PR (Foto: PR)


Sve do 31.10. radnim danom od 14h do 20h te vikendom od 10h do 20h istraži ormare ovih inspirativnih žena i saznaj što bi one odabrale iz aktualnih kolekcija Arena Centra. Inspiriraj se njima, istraži ponudu Arena Centra te ono što si saznala o našim heroinama ili o sebi ugradi u svoj originalni, vlastiti stil.
A koja je heroina tvoja inspiracija? Odgovori na pitanja našeg kviza osobnosti, saznaj koja originalna influencerica utjelovljuje tvoj stil, a svaku kupnju od 300kn nagrađujemo originalnim poklonom.

PR PR (Foto: PR)

O Arena Centru:
Arena Centar je već duže od desetljeća nezaobilazna destinacija shoppinga i zabave za cijelu obitelj. S više od 200 trgovina dominantan je centar mode i ljepote u Zagrebu i šire, te najbolji centar zabave uz kino i kasino. Vrhunski brandovi, kafići s vanjskim terasama te restorani sa širokim izborom jela brze, domaće, ali i egzotične kuhinje, razlog su zašto posjetitelji uvijek iznova biraju Arena Centar.
Arena Park, retail park s 9 trgovina i kafićem, smješten kod zapadnog ulaza u Arena Centar.
NEPI Rockcastle grupacija, vlasnik je Arena Centra te još 53 nekretnine u 9 zemalja jugoistočne Europe.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju