Toplije vrijeme mnogima je vrijeme da umjesto pudera krenu koristiti laganije podloge.

U ovu kategoriju spada i BB krema brenda Dr.Jart+, Dr.Jart+ Premium Beauty Balm, koja ima svoju vojsku obožavateljica koja se u toplijem dijelu godine povećava.

Nedavno je oduševila i modnu urednicu na stanici WhoWhatWear koja ju je opisala kao kremu koja nudi srednje pokrivanje, koja nije teška i koja je nevjerojatno lagana i svilenkasta na koži.

Koža je s njom blistava, ali ne pretjerano sjajna pa sam sigurna da ostaje na licu čak i u najtoplijim danima, napisala je urednica.

Ono što ovu kremu čini još boljim odabirom za sunčani period godine je činjenica da se može pohvaliti visokim zaštitnim faktorom. SPF 50 je samo jedan od pluseva koje izdvajaju i druge dame koje su probale proizvod.

Na stranicama namijenjenima za recenziranje proizvoda, kao i onima koje je imaju u ponudi, ova krema redovito dobiva visoke ocjene, nerijetko i čiste petice.

Ovo je jedan od mojih omiljenih proizvoda za svakodnevnu upotrebu iza kojega zaista stojim. Ne samo da štiti moju kožu, nego prekriva ožiljke i mrlje, jedna je od pozitivnih recenzija.

Apsolutno sam opsjednuta ovom kremom. Ja osobno više nisam zainteresirana za pudere, a ako tražite nešto laganije, s laganim do srednim prekrivanjem, toplo preporučujem ovu BB kremu. Hidratantna je, ali ne previše masna i jednostavno ostavlja kožu prekrasnom i prirodnom. Još jedan plus je taj što sadrži nacinamid, još je jedna recenzija.

Stvarno volim ovaj proozvod. Super je za dane kad ne želite nositi tešku šminku. Kožu vlaži, a tu je i SPF i ima dovoljnu prekrivnu moć da ujednači kožu. I sve to u samo jednom koraku, navodi još jedna obožavateljica kreme.

A što o proizvodu kaže proizvođač?

Kako se navodi na stranicama brenda, Dr.Jart+ Premium Beauty Balm je sveobuhvatni višenamjenski alat za njegu kože s niacinamidom, gliceronim i zaštitnim faktorom. Proizvod štiti kožu i osigurava lagano prekrivanje, a nalazi se na listi njihovih bestselera.

Ovo je hidratatna krema, make-up i krema za sunčanje u jednom. Dolazi u nekoliko fleksibilnih nijansi koje se lako prilagođavaju različitim tonovima kože.

Što je u proizvodu? Tu je 2% niacinamida koji poboljšava kožnu barijeru, zatim 5% glicerina za vlažnost te SPF 50 koji štiti kožu od UVA i UVB zraka.

10 kremastih rumenila koja licu daju divan sjaj, a možete ih nanositi i prstima Glossier Cloud Paint Seamless Cheek Color Chanel Les Beiges Healthy Glow Sheer Colour Stick Revolution Fast Base rumenilo u stiku +6 Bobbi Brown Crushed Creamy Color for Cheek&Lips

Umjesto pudera, stvorena za svaki dan: Tonirana krema kojoj su tisuće žena dale čistu peticu bareMinerals Complexion Rescue tonirana hidratantna gel krema Žena s podlogom na licu Nijansa Opal +6 Nijansa Buttercream

Proizvod se nanosi tako da malo kreme zagrijete među prstima i umasirate je u lice i vrat. Pričekajte da se hidratatnta fromula osuši i prilagodi vašem tenu. Ako želite prekriti tamne mrlje i druge "nepravilnosti" možete nanijeti dodatnu količinu kreme, a prilikom nanošenja moćete se poslužiti i beauty blenderom.

Cijena kreme je 39,55 eura.

Dr.Jart+ Premium Beauty Balm Dr.Jart+ Premium Beauty Balm (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju