Ukoliko se dvoumite što partnerici/u darovati za Božić zlatarnice ZAKS imaju odgovor. Naime, popularni hrvatski lanac dućana zlatnog nakita Zaks uoči perioda blagdanske kupnje lansirao je novu kolekciju s briljantima hrvatske proizvodnje. Nakit po želji može biti ukrašen dragim kamenjem poput safira, rubina, smaragda i akvamarina

Dvadesetak novih ručno rađenih modela od 18 karatnog bijelog, žutog i crvenog zlata sada upotpunjuje kolekciju od 50-ak briljantnih artikala.

'Naša linije nakita s briljantima posebno je popularna upravo u ovo doba godine. Naime, u skladu sa svjetskim trendovima i u Hrvatskoj se sve više parova zaručuje za Novu godinu, ali i u periodu Božića. Iz tog razloga, posebnu pažnju usmjerili smo na dizajn i proizvodnju zaručničkih prstena s briljantima čiji su modeli elegantni i jednostavni ali u ponudi imamo i one raskošne te vrlo upečatljive', rekla je Nikolina Kefeček, direktorica marketinga u ZAKS-u.

Uoči blagdanskog darivanja asortiman su također upotpunili i novim proizvodima.

'Osim uvijek traženih svetih motiva tu je veliki broj artikala izrađenih od pobakrenog i pozlaćenog srebra koji su efektni i cjenovno vrlo prihvatljivi', objasnila je Kefeček.

Zaks je dobio i pravo na ekskluzivnu distribuciju branda satova Jacques Lemans i Pierre Petit. Satove ovih renomiranih urarskih tvrtki već ovog tjedna možete naći u poslovnicama Zaks. Njihovi proizvodi u Zaksu se kreću od 700 kuna nadalje za Jacques Lemans, a od 1500 kuna za Pierre Petit.

'Radi se o vrhunskoj cijeni za satove koji nose oznaku kvalitete Swiss Made, a od kojih svaki kupljeni u zlatarnicama Zaks dolazi sa garancijom u trajanju od dvije godine', rekao je direktor maloprodaje Mihael Palić.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju