Ovo ljeto dizajnerica Anita Pokrivač predstavlja nešto drugačiju kampanju. Naime, radi se o mama-kćer haljinicama koje su istog ili sličnog kroja, no najvažnije je bilo da su od istog materijala

 

Kao modna kulisa za snimanje ove slatke ljetne kampanje dizajnerice Anite Pokrivač poslužio je upravo njen rodni grad, Čakovec. Lunapark, zlatna polja i rodno mjesto bili su dobitna kombinacija u kojoj se emocije nisu mogle sakriti.

Anita Pokrivač dizajnirala je preslatke mama-kćer haljinice idealne za ljetna druženja



Eksplozija osjećaja, ljubavi i pripadanja, prijateljstva te divne uspomene, vratile su me u djetinjstvo, pa sam samim time htjela to prenijet i na svoju kćer. Nadam se da će svi osjetiti da ovo nije samo još jedna kampanja u nizu, već slavlje ljubavi kroz jednu emotivnu priču mame, kćeri, haljina, zabave, sladoleda, zabavnog parka i sveg onog sto nas mora podsjećat da nikad ne prestanemo biti djeca, kazala je dizajnerica.

Kolekcija se sastoji od kratkih i dugih haljina za mame, te malih haljinica za njihove princeze. Gotovo sve haljine su od prirodnih materijala, pamuka i viskoze s elastinom u kombinaciji sa čipkom, a u kolekciji se također nalazi i jedan model koji je za svečanije prigode.

Pogledajte u galeriji kako izgledaju haljine za mame i kćeri.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju