"Bridgerton" je povijesna ljubavna drama u režiji Chrisa Van Dusena i produkciji Shonde Rhimes snimljena prema knjigama Julije Quinn koja prati osmero sestara i braće obitelji Bridgerton u visokom londonskom društvu. Otkako se pojavila na Netflixu na Božić 2020. godine, postala je instant-hit, a pogotovo među ljubiteljicama romantičnih priča.

Ne čudi stoga što je Netflix naručio snimanje druge sezone koja će biti dostupna na ovom streaming servisu 25. ožujka 2022. godine. Ne čudi niti što se priča kako će sveukupno biti napravljeno osam sezona – po jedna za svako dijete Bridgertonovih.

Što će biti s Daphne i vojvodom od Hastingsa?

U osam epizoda prve sezone upoznali smo moćnu obitelj Bridgerton, a ponajviše pratili kći– Daphne (Phoebe Dynevor) u potrazi za odgovarajućim suprugom. Na iznenađenje mnogih planove joj je pomrsio netipični vojvoda od Hastingsa (Rege-Jean Page) koji je ukrao njezino srce, ali i srca brojnih gledateljica.

U vrlo kratkom vremenu Rege-Jean Page prometnuo se u vrlo traženo glumačko lice te su mu ponuđeni vrlo atraktivni angažmani. Zbog velike zaposlenosti i na veliku žalost brojnih obožavateljica potvrđeno je kako se Rege-Jean Page neće pojaviti u drugoj sezoni Bridgertona, a kako će scenaristi objasniti taj izostanak, vrijedi pričekati i vidjeti.

Slika nije dostupna Svi pričaju o njemu! 10 zanimljivosti o ljepotanu iz "Bridgertona" i kandidatu za novog Jamesa Bonda

Kruže i neke glasine kako će omiljeni vojvoda umrijeti i učiniti Daphne udovicom. Phoebe Dynevor je vrlo tajanstveno komentirala ova nagađanja za magazin Harper's Baazar:

Mislim da se ljubav uvijek mijenja. Tko zna? Voljela bih znati što će se sljedeće dogoditi. Također, voljela bih vidjeti Daphne umiješanu u Anthonyjev ljubavni život s obzirom da je on bio toliko umiješan u njezin.

Tko će biti glavni lik druge sezone "Bridgertona"?

Druga sezona će biti fokusirana na najstarijeg sina Bridgertonovih – Anthonyja (Jonathan Bailey), koji ujedno predstavlja i glavu obitelji otkako je umro njihov otac. Šarmantnog vikonta dosad smo mogli vidjeti tek kao zaštitnički nastrojenog brata.

U drugoj sezoni otkrivamo i njegovu romantičnu stranu. Iako se Anthony Bridgerton smatra jednim od najpoželjnijih neženja u Londonu, njegova potraga za suprugom neće biti jednostavna ni laka. On će početi udvarati debitantici Edwini Sheffield (Charithra Chandran), no njezina sestra Kate (Simone Ashley) otežavat će mu uspjeh na svakom koraku, a na kraju se i u njega zaljubiti.

Slika nije dostupna Potvrđeno je: Stiže druga sezona serije Bridgerton

Ili je to barem premisa u knjizi prema kojoj je snimljena druga sezona. Čitateljice popularnog serijala Julije Quinn znaju da je filmska ekipa uzela dosta kreativne slobode kada je riječi sa stranica prebacivala u digitalni svijet. Što će se stvarno zbiti u drugoj sezoni, saznat ćemo 25. ožujka 2022.

Djelić druge sezone otkrijte u prvom pogledu s Netflixa.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju