Nakon što se je prva sezona serije Bridgerton osvojila svijet, Netflix je potvrdio da će se ovog proljeća početi snimati i druga sezona.

Podsjetimo, riječ je o seriji temeljenoj na serijalu romana Bridgerton koji se sastoji od osam knjiga, a čija je autorica kraljica ljubavnih romana Julia Quinn.

Radnja prati živote osmero braće i sestara, nazvanih abecednim redom po slijedu rođenja, nakon smrti njihova oca.

Sudeći prema objavi u obliku svojevrsnog pamfleta koji je objavio Netflix, a koji je „napisala“ sama Lady Whistledown, jedna od junakinja romana i serije, druga će se sezona usredotočiti na Anthonyja i njegovu potragu za suprugom.

U priopćenju stoji sljedeće:

Najdraži čitatelji,
sve vrvi tračevima, pa mi je čast obavijestiti vas: Bridgerton će se službeno vratiti i druge sezone. Nadam se da ste ostavili bocu ratafije za tu divnu priliku.

Nezamjenjiva glumačka postava vratit će se u produkciju u proljeće 2021. Ova je autorica informirana da lord Anthony Bridgerton planira dominirati društvenom scenom ove sezone. Držat ću svoje pero u pripravnosti kako bih vas obavijestila o njegovim romantičnim aktivnostima.

Ipak, nježni čitatelju, prije nego što preplavite komentare sa željom za još više detalja, znajte da na to u ovom trenutku ne mogu odgovoriti. Strpljenje je, uostalom, vrlina.

Iskreno vaša,
Lady Whistledown

Naime, godinu dana nakon događanja iz prve knjige, a time i prve sezone serije, Anthony odlučuje da je vrijeme za skrasiti se, a za oko mu zapne za Edwinu Sheffield. Međutim, kada za to sazna njezina starija polusestra Kate, koja dobro zna kakav glas prati ovog mladića, odlučna je spriječiti tu vezu. No ono na što nije računala je to da će se na kraju i sama zaljubiti u njega, kao i on u nju

Slika nije dostupna Svi pričaju o njemu! 10 zanimljivosti o ljepotanu iz "Bridgertona" i kandidatu za novog Jamesa Bonda

Takva je barem radnja u romanu. Dakako, serija može odstupati od toga, no ljubitelji serije diljem svijeta već se vesele ovim pustolovinama.

No čini se da, nastavi li se takav uspjeh, snimanje serije neće stati ni na drugoj sezoni. Naime, kako serijal čini osam knjiga, od kojih se svaka usredotočuje na drugog potomka obitelji Bridgerton, vrlo je vjerojatno da će biti i osam sezona.

Kreator serije, Chris Van Dusen, u jednom je intervjuu rekao da je tu još mnogo neispričanih priča:

Prva je sezona primarno bila o Daphne i njezinom ljubavnoj priči sa Simonom. No s obzirom na to da je ovo obitelj s osmero djece, a postoji i osam knjiga, volio bih ispričati priču svakoga od njih zasebno, sasvim sigurno.

Preostaje nam samo pričekati nekoliko mjeseci na drugu sezonu, a do tada možemo uživati u ljubavnim romanima neponovljive Julie Quinn.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju