Ljubitelji kraljevske mode danas analiziraju odjevne kombinacije koje smo imali priliku vidjeti na vjenčanju jordanskog prijestolonasljednika, princa Husseina, i njegove zaručnice Rajwe Al Saif.

Galerija Princeza Rajwa u prvoj vjenčanici koju potpisuje Elie Saab Princeza Rajwa u prvoj vjenčanici koju potpisuje Elie Saab Princeza Rajwa i princ Hussein na ceremoniji vjenčanja +3 Princeza Rajwa u drugoj vjenčanici s potpisom modne kuće Dolce & Gabbana

 

 Uoči velikog dana dugo se nagađalo o tome tko će biti zadužen za izradu Rajwine vjenčanice. Šuškalo se kako će umjesto arapskog dizajnera odabrati neku od vodećih europskih modnih kuća.

Princeza Rajwa u prvoj vjenčanici koju potpisuje Elie Saab Princeza Rajwa u prvoj vjenčanici koju potpisuje Elie Saab (Foto: Profimedia)

Međutim, nova jordanska princeza naposljetku se udala u haljini koju je za nju izradio libanonski dizajner Elie Saab, a za svadbeno slavlje odabrala je haljinu talijanske modne kuće Dolce & Gabbana.

Princeza Rajwa u prvoj vjenčanici koju potpisuje Elie Saab Princeza Rajwa u prvoj vjenčanici koju potpisuje Elie Saab (Foto: Profimedia)

Prva vjenčanica u kojoj se pojavila na ceremoniji u palači Zahran izazvala je oduševljenje, ali druga koju je nosila na velikom slavlju u palači Al Husseiniya trenutno je predmet rasprave na društvenim mrežama.

Baš razočaravajuće, izgleda kao puslica u njoj, ne vjerujem da joj je Rania dopustila da ovo nosi, samo su neki od negativnih komentara na račun haljine.

Ovo je zapravo prerađena i prilagođena verzija haljine koju su Domenico Dolce i Stefano Gabbana 2022. godine predstavili u sklopu spektakularne revije Alta Moda održane u Sirakuzi.

I dok je u predivnom teatralnom ambijentu ovog antičkog grada na istočnoj obali Sicilije haljina savršeno funkcionirala, većina smatra kako se pokazala kao pogrešan odabir sa svadbeno slavlje.

Princeza Rajwa u drugoj vjenčanici s potpisom modne kuće Dolce & Gabbana Princeza Rajwa u drugoj vjenčanici s potpisom modne kuće Dolce & Gabbana (Foto: Profimedia)

Neki su komentirali kako izgleda kao da je pošpricana šlagom ili pjenom za brijanje, a kao sporni detalj nametnule su se u dugačke rukavice koje su, po mišljenju mnogih, dodatno pokvarile dojam.

Druga vjenčanica je...

glasova:

Dvije fantastične haljine princeze Catherine za kraljevsko vjenčanje u Jordanu Princeza od Walesa na jordanskom kraljevskom vjenčanju Catherine Middleton u haljini Elie Saaba na jordanskom kraljevskom vjenčanju Catherine Middleton u haljini Elie Saaba na jordanskom kraljevskom vjenčanju +3 Princeza i princ od Walesa na jordanskom kraljevskom vjenčanju

Najupečatljivije vjenčanice svih vremena: Poznate žene koje su do oltara hodale u haljinama s posebnim faktorom Princeza Diana u vjenčanici s dugim šlepom o kojoj se priča i danas Katie Holmes udala se za Toma Cruisa u vjenčanici Giorgia Armanija s dugim velom Catherine Middleton u haljini kuće Alexander McQueen +6 Najtradicionalniju vjenčanicu s dugim velom Elizabeth Taylor nosila na prvom vjenčanju za Conrada Hiltona 1950. godine

 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju