Brojne poznate osobe, manekenke, blogerice i glumice okupile su se na druženju portala Zadovoljna.hr, i to s jednim ciljem – doći do rješenja kako biti zadovoljna iznutra i izvana

Kako napraviti pozitivnu promjenu u životu, pitanje je na koje često tražimo odgovor. Za pomoć u njegovom pronalasku pobrinule su se psihologinja Ljubica Uvodić Vranić i nutricionistica Marija Andrijašević.

Uz ostale gošće, brojne poznate osobe, manekenke, blogerice, glumice te ponekog gosta okupio ih je portal Zadovoljna.hr kako bi pomogao ženama da zadovoljstvo u životu postignu okretanjem sebi.

Sve žene koje žele raditi na sebi, stjecati nova znanja i poticati granice od jeseni imati će priliku pridružiti se projektu Zadovoljna Akdemija portala Zadovoljna.hr

Pročitajte i snaga leži u ženskoj mudrosti, ljepoti i energiji.

Drugim riječima, "stručnjakinje" za um i tijelo dale su okupljenim ženama iz svijeta poznatih savjete za sretniji život iz perspektive zdravlja i izgleda. Ljubica Uvodić Vranić naglasila je važnost opuštanja i neprepuštanja stresu. Dok je Marija Andrijašević naglasila važnost rekreacije i zdrave prehrane za istinsko zadovoljstvo.

Sve žene koje žele raditi na sebi, stjecati nova znanja i poticati granice od jeseni imati će priliku pridružiti se projektu Zadovoljna Akdemija portala Zadovoljna.hr.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju