Ima li išta ljepše nego opustiti se u toploj i pjenušavoj kupki nakon dugog radnog dana? Ako ste i vi jedna od onih dama koja vjeruje da kupanje u kadi nije rutina, već divan ritual – često popraćen i s čašom omiljenog vina – onda je ovo upravo stvar za vas.

Na stranicama Uncommon Goodsa pronašli smo držač za vinsku čašu koja se lako lijepi na popločen zid u kupaonici – tik uz kadu.

Važno je samo da držač zalijepite direktno na glatku površinu pločica. Nećete biti zadovoljni rezultatima ako ga slučajno priljubite uz fuge, grube površine ili drvo.

Držač je napravljen od jasenovog drveta, a naglašen je s dva ručno birana kamenčića u tamnosivoj boji. Dug je 11,5 centimetara, širok 6,35 centimetara, a namijenjen je držanju samo vinskih čaša sa stalkom.

Ako ne želite riskirati sa staklenom čašom u sklizavoj kadi, na raspolaganju vam je plastična čaša za vino koja dolazi uz ovaj držač, a koja je napravljena bez bisfenola A.

Držač za vinsku čašu prodaje se po cijeni od 47 eura Držač za vinsku čašu prodaje se po cijeni od 47 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Plastična vinska čaša periva je u perilici posuđa, dok držač možete lagano prebrisati mokrom krpom i laganim deterdžentom.

Ovaj proizvod je djelo američkih umjetnika Arrea Davida i Anne Johnson iz New Hampshirea koji su se specijalizirali za izradu korisnih predmeta za kućanstvo od prirodnih materijala poput kamena i drveta.

Njihov držač s plastičnom vinskom čašom prodaje se preko stranica Uncommon Goodsa po cijeni od 47 eura. Više o samom držaču i njegovim proizvođačima saznajte ovdje.

Savršena je! Kako je bračni par iz Zagreba preuredio svoju kupaonicu staru više od 30 godina Renovacija kupaonice stare više od 30 godina u stanu u Makarskoj. - 3 Renovacija kupaonice stare više od 30 godina u stanu u Makarskoj. - 7 Renovacija kupaonice stare više od 30 godina u stanu u Makarskoj. - 6 +7 Renovacija kupaonice stare više od 30 godina u stanu u Makarskoj. - 4

MyLo pottery: U Samoboru nastaju zaista krasne šalice s pletenom ručkicom i žličice Hrvatski brend MyLo pottery ima prekrasne keramičke šalice i žličice koje izrađuje Lorena Radan iz Samobora - 14 Hrvatski brend MyLo pottery ima prekrasne keramičke šalice i žličice koje izrađuje Lorena Radan iz Samobora - 15 Hrvatski brend MyLo pottery ima prekrasne keramičke šalice i žličice koje izrađuje Lorena Radan iz Samobora - 9 +14 Hrvatski brend MyLo pottery ima prekrasne keramičke šalice i žličice koje izrađuje Lorena Radan iz Samobora - 8

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju