Španjolski Mango redovito nas oduševljava ponudom haljina. Njihova ljetna kolekcija puna je predivnih kreacija u kojima želimo provesti najtopliji dio godine, a za oko nam je posebno zapela duga višebojna divotica kao stvorena za ljeto.

Galerija Višebojna haljina iz Manga stvorena je za ljeto Višebojna haljina iz Manga s čvorom na dekolteu Višebojna haljina iz Manga s čvorom na dekolteu - 3 +3 Višebojna haljina iz Manga s čvorom na dekolteu - 2

Haljina s čvorom na dekolteu izgledom pomalo i podsjeća na neki višebojni voćni sladoled, a bez problema se možemo zamisliti kako u njoj uživamo u ljetnim druženjima s prijateljicama.

Duga haljina ravnog dizajna napravljena je od mješavine pamuka u plavim i zelenim tonovima. Nema rukave niti naramenice, a nastala je u sklopu suradnje Manga i brenda Simon Miller iz Los Angelesa.

Višebojna haljina iz Manga s čvorom na dekolteu Višebojna haljina iz Manga s čvorom na dekolteu (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Dio je osvježavajuće ljetne kojekcije koja spaja najbolje od mediteranskog i kalifornijskog stila.

Haljina dolazi u veličinama od XS do L, a cijena joj je 99,99 eura. Nakon što haljinu detaljno proučite u galeriji na početku teksta, možda postane i vaš favorit za ljeto 2023. godine.

Već od 10 eura: 15 haljina na sniženju koje nećete skidati cijelo ljeto U ljetnim mjesecima haljine nemaju konkurenciju Zara, snižena 49,95 na 29,99 eura Reserved, 55,99 na 39,99 eura +12 WE Fashion (Zalando), snižena sa 60 na 30 eura

 Iako je trenutno rasprodana na webshopu, možete zatražiti da vas obavijeste kada se pojavi na zalihama, a neki brojevi dostupni su u trgovinama. U svakom slučaju, uz malo upornosti može biti vaša.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju