Svako godišnje doba lijepo je na svoj način, ali zimska čarolija u toplini doma ima neku posebnu čar. Kad se ušuškamo pod dekicu, skuhamo čaj i upalimo omiljeni film - sve brige stanu i kreće ultimativno opuštanje.

Galerija Dupla dekica s AliExpressa Dupla dekica s AliExpressa Dupla dekica s AliExpressa +1 AliExpress, 46,70 eura

Sreću čine male stvari, a mekana dekica s kapuljačom u kojoj možemo ljenčariti do besvijesti – zasigurno je je jedna od njih. Već kratkim pogledom na stranice internetskih trgovina možemo vidjeti primjere dekica i hudica sa zanimljivim motivima, a jedna nam je posebno zapala za oko.

Radi se o duploj hudici, savršenoj za zimogrozne parove, ali i sve one prisne duše koje uživaju u zajedničkom gledanju filmova. Siva hudica dolazi s dvije kapuljače i dva vanjska rukava, dok je u sredini spojena. Sadrži i topli džep, a ukrašena je motivom kokica kakve jedemo u kinu.

Dupla dekica s AliExpressa AliExpress, 46,70 eura (Foto: AliExpress)

Sačinjena je od kvalitetnog materijala, može u perilicu rublja bez straha od uništenja, a zadovoljni korisnici komentirali su da je omjer cijene i kvalitete odličan. Ako ste vi jedan od onih kojima je uvijek hladno, ili pak poznajete osobu kojoj je gledanje filmova najdraža zimska aktivnost – ovaj će proizvod biti odličan poklon.

Dupla dekica s AliExpressa AliExpress, 46,70 eura (Foto: AliExpress)

Bliži se i Valentinovo, a proizvođač napominje kako ova efektna deka poboljšava baš svaku vezu. Ako vam se svidjela, možete je pronaći na stranicama AliExpressa, a za jedan primjerak treba izdvojiti 46,70 eura. Dostava za Hrvatsku je trenutačno besplatna.

Dupla dekica s AliExpressa AliExpress, 46,70 eura (Foto: AliExpress)

Deka u obliku ljenjivca, topla i savršena za ljenčarenje, ono je što nam sada treba Deka u obliku ljenjivca s AliExpressa Deka u obliku ljenjivca s AliExpressa Deka u obliku ljenjivca s AliExpressa +1 Deka u obliku ljenjivca s AliExpressa 10 mekanih i toplih papuča koje će ugrijati i najhladnije noge Kućne papuče Kućne papuče Kućne papuče +7 Kućne papuče Za zimogrozne: Mekane dekice s kapuljačom koje će ugrijati hladne jesenske noći Oodie Oodie - 12 Oodie - 11 +9 Oodie - 10

 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju