Na sezonskom sniženju mogu se naći razni odjevni artikli koji će lijepo obnoviti garderobu, a po povoljnijim cijenama. Sada se isplati kupiti i novu zimsku jaknu koja će vas fino grijati i koju ćete moći nositi u gotovo svim svakodnevnim dnevnim kombinacijama.

Dobra, topla zimska jakna neizostavna je u ormaru, naročito kada nas ujutro dočeka mraz i temperature padnu ispod ništice. Kada zima pokaže svoje najoštrije zube, mnogima su favorit duge zimske jakne koje će uspješno štititi od hladnoće, a za period blaže zime opcija su i kraći modeli.

Bez obzira na to kakva je zima još pred nama, oštra ili blaža, pripremite se za nju i odaberite savršenu jaknu za sebe, a u izboru vam mogu pomoći i naši prijedlozi modela na sniženju koje smo izdvojili iz trgovina. Pronašli smo i duže i kraće modele zimskih jakni u crnoj, crvenoj, bež, zelenoj, plavoj, žutoj i narančastoj boji, a svaki od njih vrlo je nosiv i spreman za raznorazna kombiniranja.

Slika nije dostupna Modeli na sniženju: 10 obožavanih kaputa zbog čije kupovine nećete zažaliti

Slika nije dostupna Gležnjače na sniženju: 15 sjajnih modela s potpeticom i ravnim đonom

Zimske jakne po sniženim cijenama artikl su koji se isplati sada kupiti i nositi nekoliko sezona. Jakne koje vam predlažemo cjenovnog su ranga od 199,90 do 2999 kuna, a bit će izvrstan dodatak jesensko/zimskoj garderobi.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju