Na sezonskom sniženju mogu se naći razni odjevni artikli koji će lijepo obnoviti garderobu, a po povoljnijim cijenama. Sada se isplati kupiti i novu zimsku jaknu koja će vas fino grijati i koju ćete moći nositi u gotovo svim svakodnevnim dnevnim kombinacijama.

Galerija Žena u zimskoj jakni Guess, snižena cijena 1103 kn (cijena prije sniženja 1575 kn) About You, snižena cijena 333 kn (cijena prije sniženja 529 kn) +9 C&A, snižena cijena 301 kn (cijena prije sniženja 375 kn)

Dobra, topla zimska jakna neizostavna je u ormaru, naročito kada nas ujutro dočeka mraz i temperature padnu ispod ništice. Kada zima pokaže svoje najoštrije zube, mnogima su favorit duge zimske jakne koje će uspješno štititi od hladnoće, a za period blaže zime opcija su i kraći modeli.

H&M, snižena cijena 338 kn (cijena prije sniženja 525 kn) H&M, snižena cijena 338 kn (cijena prije sniženja 525 kn) (Foto: Internetska stranica trgovine)

C&A, snižena cijena 301 kn (cijena prije sniženja 375 kn) C&A, snižena cijena 301 kn (cijena prije sniženja 375 kn) (Foto: Internetska stranica trgovine)

Bez obzira na to kakva je zima još pred nama, oštra ili blaža, pripremite se za nju i odaberite savršenu jaknu za sebe, a u izboru vam mogu pomoći i naši prijedlozi modela na sniženju koje smo izdvojili iz trgovina. Pronašli smo i duže i kraće modele zimskih jakni u crnoj, crvenoj, bež, zelenoj, plavoj, žutoj i narančastoj boji, a svaki od njih vrlo je nosiv i spreman za raznorazna kombiniranja.

Kaput u bež nijansi pravi je modni klasik Modeli na sniženju: 10 obožavanih kaputa zbog čije kupovine nećete zažaliti

Žena u gležnjačama s potpeticom Gležnjače na sniženju: 15 sjajnih modela s potpeticom i ravnim đonom

Zimske jakne po sniženim cijenama artikl su koji se isplati sada kupiti i nositi nekoliko sezona. Jakne koje vam predlažemo cjenovnog su ranga od 199,90 do 2999 kuna, a bit će izvrstan dodatak jesensko/zimskoj garderobi.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju