Dodjelom nagrada u subotu je završio 74. filmski festival u Cannesu. Francuska redateljica Julia Ducournau osvojila je Zlatnu palmu za film “Titane”, postavši tako tek druga žena u povijesti festivala koja je dobila ovo prestižno priznanje.

Film Antonete Alamat Kusijanović "Murina" dobio je pak prestižnu nagradu Camera d’Or, što je jedan od najvećih uspjeha hrvatskog filma u inozemstvu.

Naravno, osim filmskih uspjeha, pažnju su privlačile kombinacije zvijezda na crvenom tepihu, a glumica za kojoj su se posebno okretale glave bila je zanosna Sharon Stone.

Na crveni tepih stigla je u elegantnoj bijeloj haljini sa srebrnim korzetom bez rukava, a točka na ili bio je bijeli satenski šlep.

Na haljini se isticao i visoki prorez, a kombinaciju je glumica dopunila visećim dijamantim naušnicama koje su se savršeno uklopile u cijeli izgled.

Na nogama je imala sanndale s remenčićima na visoku potpeticu.

Ova kombinacja uslijedila je dan nakon što je glumica oduševila u lila izdanju u kojem se pojavila na mfAR gala večeri. Na jednom od najuspješnijih svjetkih dobrotvornih događanja glumica je zablistala u senzacionalnoj lila haljini s ukrštenim svjelucavim naramenicama. Božanstveno izdanje upotpunila je visećim naušnicama s cvjetovima.

Koje izdanje Saron Stone vam je bolje?

glasova:

Oba izdanja pogledajte u našoj galeriji, a u anketi nam recite u kojoj haljini biste vi rado zabljesnuli na nekom događanju.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju