Romantična haljina Melodie domaćeg brenda A’Marie vrijedna je investicija za sezone koje su pred nama. Prilagodljiva je godišnjem dobu te je dostojna i najsvečanijih prigoda

Jedan od najupečatljivijih komada iz jesenske kolekcije modne dizajnerice Anamarije Brkić zasigurno je ženstvena haljina s mašnama.

Haljina je izrađena u visoko kvalitetnoj tkanini po najvišim tehnološkim standardima.

--Anamarija Brkić

Model dolazi u crnoj i krem varijanti, a njezin su glavni adut dvije mašne kojima haljina završava na ramenima. Kroj je voluminozan i praktičan – haljina je dovoljno komotna, ima džepove, a mašne se mogu prilagoditi veličinom, ovisno o željama.

Dok je crna varijanta savršena za hladnije dane koji su pred nama jer se osim samostalno može nositi i preko košulja, pletiva ili jednostavne majice, krem haljina Melodie ustvari može biti i savršena vjenčanica za žene i djevojke kojima su jednostavnost, udobnost i multifunkcionalnost na prvome mjestu.

Haljina je izrađena u visokokvalitetnoj tkanini po najvišim tehnološkim standardima, govori Anamarija Brkić pa dodaje:

Kolekcija za jesen/zimu 2017./2018. posebno je elegantna, čistih linija, ali bez previše uniformiranosti

Rezana je i obostrano lijepljena kako bi se dobio efekt sirovih, rezanih rubova. Ustvari, u izradu jedne haljine utrošena je dvostruka količina tkanine.

Dizajnerica posebno uživa stvarati zimske kolekcije koje su uvijek prepune kaputa, pletiva, mididužina, volumena.

Kolekcija za jesen/zimu 2017./2018. posebno je elegantna, čistih linija, ali bez previše uniformiranosti.

Ovosezonski kaputi A’Marie topli su ne samo zbog vune već i zbog svoje dužine i duploga kopčanja. Dvostruke tkanine omogućavaju nošenje na obje strane, a razigrane prednjice i oversized džepovi krase pelerine.

Pletivo se ove sezone voli s plišem, pliseom i pamukom, a osim toga može se nositi i kao haljina te pretvoriti u toplu tuniku. Dugmad kao jedan od glavnih detalja dolazi u klasičnim i maksidimenzijama.

Hlače s tregerima i kombinezon nisu ovdje kako bi izgledali strogo, već za igre slojevitosti. Sirovi rubovi, brušena svila, ekokoža i pliš s detaljima naglašenih dimenzija, poput voluminoznih mašni i velikih džepova, svakom komadu daju unikatnost.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju