S promjenom vremena i godišnjeg doba, žene se često odlučuju i na promjenu boje kose. U nastavku saznajte koje će to biti najpopularnije jesenske nijanse kose

Većina žena s prvim danima jeseni voli promijeniti izgled, a pogotovo boju kose. Ove sezone dvije će se boje posebno isticati – bronde i cimet čokoladna.

S promjenom godišnjeg doba žene često mijenjaju i boju kose

Ljubiteljice svijetlijih nijansi kose oduševit će bronde boja koja je zapravo spoj smeđe i plave. Ona stvara dojam da ste ovu boju prirodno postigli uz pomoć sunčevih zraka, a ne frizera. Također, odlično je i to što možete sami izabrati tonove, odnosno želite li prevladavajuće plave ili smeđe tonove ili pak njihovu izjednačenost.

Za obožavateljice tamnijih nijansi kose prvi će izbor biti cimet čokoladna boja. Riječ je o tamnosmeđoj boji koja u sebi sadrži crvenkastosmeđi ton koji ovoj nijansi daje toplinu i svježinu. Boja je idealna za nadolazeće mjesece i odlično će se slagati s ostalim jesenskim nijansama.

Frizerka Nikolina Perković navodi kako većina žena bira one boje koje i same mogu zamisliti.

Za plavuše uvijek su dobre opcije zlatnija nijansa, zagasitija, između konjaka i blago ružičaste boje. U jesen dolazi do izlaska iz previše posvijetljenih boja u one malo toplije i prirodnije, dodala je Nikolina iz frizerskog studija Nikas.

Želja za promjenom i izbor boja velikim su dijelom povezani s toplinom jeseni. Točnije, s bojama lišća i s toplim napicima.

Brinete se odlučuju na još topliju, čokoladniju smeđu boju, dok brinete svjetlije kose biraju srednje smeđe nijanse poput boje lješnjaka ili svjetlije čokolade. Jako je popularna nijansa cimeta te bakreni tonovi, nadodaje Nikolina.

 

A post shared by zadovoljna.hr (@zadovoljnahr) on

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju