U petak je na zagrebačkom Adventu počeo Bal na Mažurancu.

Kako se navodi na stranicama Adventa, Mažuranac nam ovog Adventa šalje pozivnicu za klasični bal u dvorani na otvorenom, pod plesom kristalnog lustera i nebeskih zvijezda.

Pravilo odijevanja zahtijeva širok osmijeh na licu, a oni hrabriji podij mogu ukrasiti i dugim haljinama, frakovima i cilindrima.

Na plesne korake mamit će nas klasična glazba upotpunjena koncertima kvarteta, trija i solista te specijalnim gostom otvorenja i završnim koncertom. Doživite finu građansku atmosferu, na pomalo drukčiji, blagdanski način, poručili su. Spomenuti gost otvorenja bio je Marko Tolja, a Bal na Mažurancu trajat će do 31. prosinca.

Otvorenje Bala na Mažurancu Otvorenje Bala na Mažurancu (Foto: Luka Stanzl/Pixsell)

Danas će pak svoja vrata otvoriti Ledena bajka u parku Ribnjak i trajat će sve do 7. siječnja.

Zamislite da dođete u dječji park. Ali to nije bilo kakav park. To je najzabavniji, najkristalniji i najledeniji dječji park koji možete zamisliti. Pa i puno više od toga! U njemu glavnu ulogu ima dobra Kraljica Zima koja djeci ostvaruje sve dječje snove, navodi se u opisu ove lokacije.

Najčarobnija mjesta zagrebačkog Adventa koja vrijedi posjetiti kad padne mrak Advent na Svačićevom strg u Zagrebu - 1 Advent na Svačićevom strg u Zagrebu - 2 Advent na Svačićevom strg u Zagrebu - 3 +8 Polarni san u tunelu Grič 2023. - 1

Koji je vama najljepši? Pet najpoželjnijih stilova kićenja božićnog drvca Pet stilova kićenja božićnog drvca - 6 Pet stilova kićenja božićnog drvca - 2 Pet stilova kićenja božićnog drvca - 4 +2 Pet stilova kićenja božićnog drvca - 3

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju