Carla Bruni-Sarkozy, bivša prva dama Francuske, sa suprugom Nicolasom Sarkozyjem došla je na pogreb francuskog novinara Jean-Pierrea Pernauta u bazilici Sainte Clotilde u Parizu. Ondje je bila i sadašnja prva dama Francuske Brigitte Macron, koja se susrela sa svojom prethodnicom.

Galerija Brigitte Macron i Carla Bruni - 3 Brigitte Macron i Carla Bruni - 4 Brigitte Macron i Carla Bruni - 6 +2 Brigitte Macron i Carla Bruni

Izlazeći iz pariške bazilike Carla Bruni-Sarkozy i Brigitte Macron fotografirane su zajedno, a ljubitelji mode odmah su primijetili njihove stilski vrlo različite odjevne kombinacije. Dok se Brigitte držala stroge klasike i elegancije odjenuvši fini crni kaput s dvorednim kopčanjem dužine tik do ispod koljena, Carla se odlučila za moderniji stajling.

Brigitte Macron i Carla Bruni - 4 Brigitte Macron i Carla Bruni na pogrebu francuskog novinara Jean-Pierrea Pernauta (Foto: Profimedia)

Bolje je odjevena:

glasova:

Uz kaput svevremenske elegancije prva dama Francuske nosila je crne salonke, dok je od modnih detalja odabrala crne kožnate rukavice i torbicu s prošivima.

Brigitte Macron Brigitte Macron: Izdanje iz kojeg se može puno naučiti o pristojnom odijevanju

Brigitte Macron Brigitte Macron u "običnoj" haljini koja rješava najveći ženski modni problem

Carla Bruni je pak privukla pažnju u crnim kožnatim hlačama i lakiranim čizmama do koljena s ravnim đonom. Gornji dio outfita složila je od crne dolčevite i baršunastog sakoa te crne torbice sa zlatnim detaljima i prepoznatljivim logom modne kuće Dior.

Brigitte Macron i Carla Bruni - 1 Carla Bruni nosi crne kožnate hlače i lakirane čizme do koljena s ravnim đonom (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju