Blagdan i praznik koji su pred nama mnogi će iskoristiti za spajanje slobodnih dana i bijeg na more. Oni koji nisu te sreće morat će čekati ljetni godišnji odmor. Tu su i oni koji imaju sreće pa žive uz more i već sada mogu uživati u kupanju.

Galerija Setovi s gaćicama visokog struka imaju puno obožavateljica Dvodijelni kupaći kostimi s gaćicama visokog struka - 8 Dvodijelni kupaći kostimi s gaćicama visokog struka - 9 +9 H&M, gornji dio 17,99 eura (135,44 kn), donji dio 14,99 eura (112,85 kn)

Bez obzira na to kojoj skupini pripadate, trebate kupaći kostim, a među uvijek popularnim modelima su setovi s gaćicama visokog struka koji su voljeni jer kamufliraju trbuščić i laskaju svakoj figuri.

Mi smo zavirili u ponudu trgovina i u našoj galeriji izdvojili 12 setova za sve ljubiteljice ovakvih modela. Tu su jednobojni modeli, ali i modeli ukrašeni raznim uzorcima poput omiljenog cvjetnog.

Kupaći kostim modne kuće Chanel Stižu novi modeli: Kupaći kostimi koji bi ove sezone mogli zavladati plažama

Također, izdvojeni kostimi razlikuju se i po kroju gornjeg dijela tako da bi svatko trebao pronaći onaj koji mu najviše odgovara.

Dvodijelni kupaći kostimi s gaćicama visokog struka - 7 Sinsay, set 84,90 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Dvodijelni kupaći kostimi s gaćicama visokog struka - 8 Scotch&Soda (Europa92), gornji dio 599 kn, donji dio 529 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Dvodijelni kupaći kostimi s gaćicama visokog struka - 6 Mango, gornji dio 169,90 kn, donji dio 129,90 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju