Znanstveno je dokazano da zajednički orgazmi mogu ojačati povezanost među partnerima, pa čak i sveukupno zadovoljstvo životom. No s obzirom na to da ženama treba oko 20 minuta da dožive klimaks, a muškarcima tek par minuta, postići zajednički orgazam čini se kao nemoguća misija. No nije tako! Pronašli smo 3 najlakša načina kako da doživite dvostruku 'eksploziju' u krevetu i pronađete sveti gral seksa – kako se iz milja naziva orgazam

1. Rad s rukama
Mnoge žene najlakše dožive orgazam kada ih partner dira s rukama. Neka prvo on počne dirati vas po vagini jer ženi treba dulje da se seksualno uzbudi. Kada osjetite da ste se uzbudili (poljubite ga snažnije kada pronađe potez i brzinu koja vam najbolje paše), posegnite za njegovim penisom i nježno prelazite rukama po njemu gore-dolje. Prebrzo se uzbudio? Izbjegavajte dirati dio penisa između glavića i tijela penisa. Uvođenje vibratora u igru može vam pomoći da se brže uzbudite i tako istovremeno doživite vrhunac.

Imajte na umu da što je poza jednostavnija to ćete lakše postići orgazam

2. 'Kultni' 69
S obzirom da u pozi obostranog pružanja oralnog seksa nema kontakta očima, koristite neke neverbalne znakove (na primjer, neka vam on stisne guze) kako bi vam on dao do znanja da je blizu. Na taj znak vi svoje usne premjestite negdje drugdje, na unutarnju stranu njegovih bedara ili mu pričajte 'prljavo', dok vam njegov jezik pomaže da ga sustignete. Ili upotrijebite trik koji će usporiti protok krvi dosezanje orgazma – nježno stisnite glavić penisa.

3. Savršeni pritisak
Izaberite pozu koja stvara pritisak na klitoris te vam omogućava da kontrolirate jačinu pritiska i ritam. Neka partner sjedne na stolac, a vi na njega ili sjednite na njega tako da ste mu okrenuti leđima što vam omogućava da se sami dirate za dodatnu stimulaciju. Imajte na umu da što je poza jednostavnija to ćete lakše postići orgazam. Ako je on blizu, neka ulazi pliće u vas.

 

A photo posted by zadovoljna.hr (@zadovoljnahr) on

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju