Koliko vam je vremena bilo potrebno da biste shvatili kako ste pronašli čovjeka svog života i da se za njega želite udati?

Galerija Lyle Lovett i Julia Roberts Mariah Carey i Nick Cannon oženili su se nakon mjesec dana veze Nikki Reed i Paul McDonald +1 Ryan Sweetin i Kaley Cuoco  

Većina nas brzo se zaljubi, ali odluku o braku ipak ne donosi tako lako jer se ne usudimo riskirati dok bolje ne upoznamo partnera. S druge strane, zvijezdama i za to treba malo vremena.

Tako su Julia Roberts i Lyle Lovett 1993. izrekli sudbonosno "da" nakon samo tri tjedna veze. Tada 25-godišnja glumica dobila je sloboda vikend tijekom snimanja filma "The Pelican Brief" i udala se za country pjevača na maloj ceremoniji u Indiani.

Nakon vjenčanja vratila se snimanju, a Lyle svojoj turneji. Ljubav nije dugo potrajala i par se razveo 1995. Godine, a Lyle je u jednom intervjuu priznao da nikada nisu zajedno proveli tjedana dana "u komadu".

Mariah Carey i Nick Cannon oženili su se nakon mjesec dana veze Mariah Carey i Nick Cannon oženili su se nakon mjesec dana veze (Foto: Getty Images)

Brojna istraživanja pokazala su kako parovi koji su duže bili u vezi prije braka imaju manje šanse za razvod. Prema istraživanju sveučilišta Emory u SAD-u u kojem je sudjelovalo više od 3000 ispitanika, parovi koji su prije braka bili u vezi minimalno tri godine imaju čak 50 posto manje šanse za razvod od parova koji su zajedno bili manje od godinu dana.

Koliko ste dugo bili u vezi prije braka?

glasova:

Holivudska bračna statistika potvrđuje tu tezu jer je većina "naglih" brakova u koje su slavni parovi ušli nakon kratkog poznanstva završila razvodom.

Mariah Carey i Nick Cannon oženili su se nakon mjesec dana veze i naposljetku se tražili razvod 2014. godine. Glumica Nikki Reed zaručila se za glazbenika Paula McDonalda nakon tri mjeseca veze, ali ni njihov brak nije potrajao.

Nikki Reed i Paul McDonald Nikki Reed i Paul McDonald (Foto: Getty Images)

Njezina kolegica Kaley Cuoco također je dobila zaručniki prsten nakon tromjesečne veze. Za tenisača Ryana Sweetina udala se u prosincu 2013. godine, a razveli su se 2015. godine zbog "nepremostivih razlika".

Ryan Sweetin i Kaley Cuoco Ryan Sweetin i Kaley Cuoco (Foto: Getty Images)

Katie Holmes i Tom Cruise upoznali su se u travnju 2005. godine i zaručili se samo dva mjeseca kasnije, a njihov brak također je završio razvodom.

Katie Holmes i Tom Cruise Katie Holmes i Tom Cruise (Foto: Profimedia)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju