Apeli na što manju uporabu plastike sve su glasniji pa su tako i neplastične boce za vodu i druge napitke sve traženije. Sa sve raširenijom uporabom takvih boca, one su postale i više od običnih boca, u čemu prednjači britanski brend Chilly’s Bottle.

  Galerija Boca za vodu i tople napitke brenda Chilly\'s Bottle - 13 Boca za vodu i tople napitke brenda Chilly\'s Bottle - 11 Boca za vodu i tople napitke brenda Chilly\'s Bottle - 10 +9 Boca za vodu i tople napitke brenda Chilly's Bottle

Izuzetno kvalitetne i ekološke boce za vodu i tople napitke Chilly’s Bottle osvajaju svojim originalnim dizajnom te dolaze u raznim bojama i s raznim motivima. Birati možete između boca s neodoljivim cvjetnim ili tropskim uzorcima, ljetnim izdanjem boce s motivom avokada, elegantnih mat, suptilnih pastelnih ili modernih metalik nijansa. Bocu možete u personalizirati te prilikom kupnje naručiti graviranje do osam znakova.

Izuzetno kvalitetne i ekološke boce za vodu i tople napitke Chilly’s Bottle osvajaju originalnim dizajnom te dolaze u raznim bojama i s raznim motivima

Chilly’s Bottle boce za višekratnu uporabu revolucionarne su i po svojoj učinkovitosti. U njima voda ostaje hladna čak do 24 sata, a topli napici zadržat će toplinu i do 18 sati. Dvostruko obložena konstrukcija boce štiti od lomljenja, otporna je na curenje te zadržava okus i svježinu napitka.

Boce koje gotovo dođu kao modni dodatak, dolaze u zapremnina od 250, 500 i 750 mililitara, a cijene jedne boce, ovisno o zapremnini i motivu, kreću se od 185 do 259 kuna uz besplatnu dostavu na stranici Chilly’s Bottle. Investicija je to koja se isplati ako želimo misliti na ekologiju i vlastito zdravlje.

Boca za vodu i tople napitke brenda Chilly\'s Bottle - 2 Boca za vodu i tople napitke brenda Chilly's Bottle (Foto: www.chillysbottles.com)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju