S toplijim vremenom dolazi i sezona zabava. Bilo da je riječ o poslovnim domjencima, vjenčanjima i sličnim svečanostima ili rođendanima, slavlja uvijek „zahtijevaju“ malo zanimljiviji outfit. Uz ovu kolekciju koja odiše elegancijom bit ćete spremni za svaku posebnu prigodu.

Galerija AD twenty Capsule kolekcija AD twenty Capsule kolekcija AD twenty Capsule kolekcija +10 AD twenty Capsule kolekcija

Spremate li se za sezonu slavlja i pogled na ormar vam ne stvara uzbuđenje, možda je vrijeme da se počastite jedim klasičnim, elegantnim komadom koji neće doživjeti samo jedan izlazak. Nova AD twenty Capsule kolekcija istovremeno odiše glamurom, odvažnošću i romantikom, zbog čega će svatko od nas htjeti imati barem djelić te kolekcije i u svome ormaru.

Kolekciju predstavlja manekenka i influencerica Anamaria Raič, a upečatljive, elegantne i zavodljive modne kombinacije sigurno ostavljaju isti takav dojam na sve prisutne.

AD twenty Capsule kolekcija AD twenty Capsule kolekcija Foto: Europa 92

Ružičasta haljina bez rukava zanimljiva je zbog sjajnog materijala koji će sigurno privlačiti poglede. Odlučite li ovu haljinu odjenuti na vjenčanje poglede će plijeniti V izrez koji se nalazi i s prednje i stražnje strane, a nabori u donjem dijelu uzduž boka stvorit će neodoljivu žensku siluetu. Odlučite li se ovu haljinu nositi u večernjem izlasku, možete je kombinirati sa sakom ili kratkom jaknom. Kako je to odradila Anamaria Raič, otkrijete u galeriji.

AD twenty Capsule kolekcija AD twenty Capsule kolekcija Foto: Europa 92

Jarka plava boja jedna je od najpoželjnijih ovog proljeća i u njoj ćete ostaviti snažan dojam. Poslovni domjenak ili izlazak s kolegama s posla mogla biti prava prilika za koju ćete odabrati ovo ženstveno i elegantno odijelo. Posebno zanimljivog dizajna je strukirani sako koji privlači pažnju širokim rukavima.

AD twenty Capsule kolekcija AD twenty Capsule kolekcija Foto: Europa 92

Nježne i svijetle bolje uvijek su primamljiv odabir za proljetne izlaske. Također, savršeno se uklapaju ako ste gost na vjenčanju. Ova kratka haljina s poludugim rukavima savršen je odabir za vjenčanje u proljetnim mjesecima kada još uvijek ne možete noć provesti u ljetnoj haljini, a ne želite cijelu večer misliti čime se zaogrnuti nakon što temperature padnu. Zanimljivost ovog dizajna je u naglašenim ramenima koja čine ovu haljinu elegantnijom.

AD twenty Capsule kolekcija AD twenty Capsule kolekcija Foto: Europa 92

Svi odjevni komadi ove AD twenty Capsule kolekcije napravljeni su od najfinijih materijala te proizvedeni u središtu modnog svijeta - najdražoj Italiji. Haljine i sakoe iz možete ekskluzivno nabaviti samo u trgovinama Europa 92. Mnogi od ovih odjevnih komada mogu upotpuniti vašu capsule kolekciju jer su dovoljno klasični i moći ćete ih kombinirati s odjećom i dodacima koje već imate u svom ormaru.

Kako je proljeće idealno vrijeme za obnoviti garderobu i pripremiti se za sva slavlja i partyje koji nam predstoje, Europa 92 je idealno mjesto u kojem ćemo odabrati nove, kreativne kombinacije.

 

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Europa 92 po najvišim profesionalnim standardima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju