Janica Kostelić ne pojavljuje se često u javnosti i upravo zato izaziva velik interes. Čak i kada je obnašala dužnost pomoćnice ministra znanosti, obrazovanja i sporta, a zatim i dužnost državne tajnice Središnjeg državnog ureda za sport, trudila se svoj privatni život držati podalje od medija i javna pojavljivanja uglavnom je svela na događanja službene prirode.

Galerija Janica Kostelić Janica Kostelić Janica Kostelić +7 Janica Kostelić

U tim prigodama uvijek je vodila računa o kodeksu odijevanja i birala vrlo elegantne odjevne kombinacije od koji se mnoge i danas pamte.
Jedna od njih je i ona u kojoj je 2015. godine došla na svečani prijem povodom Dana državnosti, u organizaciji tadašnje hrvatske predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović.

Janica Kostelić na svečanom prijemu povodom Dana državnosti 2015. Janica Kostelić na svečanom prijemu povodom Dana državnosti 2015. (Foto: Goran Mehkek/Cropix)

Janica se na Pantovčaku pojavila u izdanju u kojem su dominirale dvije boje - crna i crvena. Upravo su one često bile njezin odabir prilikom biranja stajlinga za svečanije prigode, a i taj put pokazale su se kao dobitna kombinacija.

Jednostavnu i elegantnu kratku crvenu haljinu ravnog kroja kombinirala je uz strukirani crni sako i obožavane crne salonke, jedan od najpopularnijih modela ženskih cipela koji nas nikad ne razočara i prilagođava se gotovo svakom izdanju.

Janica Kostelić na svečanom prijemu povodom Dana državnosti 2015. Janica Kostelić na svečanom prijemu povodom Dana državnosti 2015. (Foto: Goran Mehkek/Cropix)

Kombinaciju je zaokružila crnom torbicom sa srebrnim detaljima koja se uskladila s njezinim srebrnim nakitom i satom.

Janica je ovim izdanjem još jednom dokazala kako je klasična elegancija uvijek u modi, bez obzira na nove trendove. Zavirite u galeriji i razgledajte još Janičinih modnih izdanja u crnoj i crvenoj boji.

Janica Kostelić Janica Kostelić (Foto: Goran Mehkek/Cropix)

Top 5 izdanja Janice Kostelić: Od nezaboravne haljine do elegantnog kombinezona Janica Kostelić na vjenčanju Hrvoja Brlečića i Antonije Blaće Janica Kostelić na dodjeli nagrade Nogometni Oscar Janica Kostelić na donatorskom koncertu za Vukovarski vodotoranj +3 Janica Kostelić na svečanom primanju povodom Dana državnosti

Poznate Hrvatice u ulozi vjenčane kume: Kako su se odjenule za važnu prigodu? Janica Kostelić na vjenčanju Hrvoja Brlečića i Antonije Blaće Fantastična kumska haljina Janice Kostelić Janica Kostelić je vjenčana kuma Hrvoja Brlečića +1 Lana Pavić nosila je ljubičastu haljinu na vjenčanju Iris Rajčić i Marka Livaje

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju