Elizabeth Taylor, jedna od najvećih diva Hollywooda, vječita je inspiracija i uzor ženama. Na dan kada bi slavna Liz, koja nas je napustila prije pet godina, proslavila 84. rođendan prisjećamo se modnih izdanja i trenutaka iz života legendarne glumice kroz 10 fotografija

Elizabeth Taylor osim svojim glumačkim talentom nagrađenim s dva Oscara opčinila je svijet i svojom zapanjujućom ljepotom, vječitim damskim izgledom i stavom, karizmom...

Elizabeth Taylor, jedna od najvećih diva Hollywooda, vječita je inspiracija i uzor ženama. Na današnji dan proslavila bi 84. rođendan

Mnogi je smatraju jednom od najljepših žena svih vremena, njene ljubičaste oči simbol su magnetske privlačnosti, a njena čarobna pojava intrigira i dan danas.

Unatoč tome što je u životu, kako je i sama rekla, prešla sito i rešeto, Elizabeth je uvijek hodala uzdignute glave i – ostala dama. Smatra se jednom od zadnjih, ako ne i zadnja zvijezda proizašla iz starog Hollywooda slavnog po gracioznoj ženstvenosti koja u suvremenom Hollywoodu, i svijetu slavnih općenito, nekako sve više blijedi.

Na dan kada bi glumica proslavila 84. rođendan, prisjećamo se kako je to radila velika Elizabeth Taylor kroz 10 fotografija koje prikazuju svu finoću, eleganciju i magičnost utkane u genetskom kodu ove veličanstvene žene. Fotografije su to iz kojih bi današnje zvijezde mogle puno naučiti.

 

A photo posted by zadovoljna.hr (@zadovoljnahr) on


Elizabeth Taylor jedan beauty recept posudila je od egipatske kraljice Kleopatre. I Marilyn Monroe i Audrey Hepburn imale su rituale kojima su održavale svoj veličanstveni izgled. Pročitajte koje su to beauty tajne najvećih diva svih vremena.

Vjenčanica u kojoj se Elizabeth Taylor prvi put udala smatra se jednom od najljepših vjenčanica ikada. Pogledajte 10 najljepših vjenčanica svih vremena.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju