Ella Dvornik na svom Facebooku objavila je fotografiju s kojom je otkrila da i ona 'pati' od problema koji muči mnogi žene i zbog kojeg se osjećamo nelagodno. I koji nam itekako može pokvariti dan

Nadutost je problem koji muči mnoge žene, a često je uzrokuju krive prehrambene navike, poput konzumiranja previše vlakana, mlijeka ako ste alergični na njega, grahorica koje su poznati 'krivci' za plinove, kao i povrće poput brokule, cvjetače i prokulice, ali i ako jedemo prebrzo. Želite li si olakšati ovaj problem, isprobajte napitak uz koji će nadutost nestati dok kažeš 'zec'.

Nadutost je problem koji muči mnoge žene, a često je uzrokuju krive prehrambene navike. Na njega nije imuna ni Ella Dvornik

A na tu pojavu, koja ženi itekako može pokvariti dan, nije imuna ni Ella Dvornik što je potkrijepila fotografijom koju je objavila na Facebooku. Na njoj je 25-godišnja blogerica otkrila svoj naduti trbuh i napisala:

'Kad pojedeš nešto što ne smiješ. Eksplodirat ću.'
Pretpostavljajući da će neki posumnjati da je trudna, Ella je šaljivo dodala:

'Vicevi o trudnoći in 3...2...1.' Na pitanje pratiteljice Maje je li stvarno nešto pojela, Ella je otkrila što je izazvalo nadutost, a pritom se i našalila:

'Daaa, njoke s gorgonzolom. Osim ako nisam trudna s alienom pa je narastao u zadnja dva sata.'

Danijela joj se pak zahvalila na iskrenoj fotografiji.

'Hvala ti. Nek' sam i tebe vidjela napuhanog trbuha. To mi se sviđa kod tebe, nemaš kompleksa.'
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju