Ella Dvornik-Pearce ljubiteljica je odvažnih odjevnih komada koje uvijek kombinira na zanimljive načine. Često svoje modne igre dijeli i na svojim društvenim mrežama.

Ella Dvornik-Pearce podijelila je na svojem Instagramu jednu vrlo upečatljivu street style kombinaciju kojom su dominirale boje jeseni – smeđa i narančasta.

Hrvatska influenserica na fotografiji pozira u smeđem kratkom sakou i odgovarajućim predimenzioniranim hlačama na crtu koje je sparila s tenisicama povišenih potplata.

Nesvakidašnji „poslovni“ look uskladila je s narančastom crop-top košuljom koja je razotkrila njezin istrenirani trbuh i tetovažu, a koje bi rijetke dame odabrale za nošenje s odijelom.

Izdanje je, pak, zaokružila s narančastom kožnatom torbom sa srebrnim lancem.

Ella Dvornik-Pearce: Opasno dobre gležnjače koje tako dobro stoje uz skinny traperice Ella Dvornik-Pearce Ella Dvornik-Pearce Ella Dvornik-Pearce +0 Ella Dvornik-Pearce - 4

Ella Dvornik-Pearce: Drski prorez koji biraju samo najhrabrije dame Ella Dvornik-Pearce Ella Dvornik-Pearce na Story Hall of Fameu - 2 Ella Dvornik-Pearce na Story Hall of Fameu - 6 +2 Ella Dvornik-Pearce na Story Hall of Fameu - 5

No Ellino izdanje palo je tek u drugi plan, s obzirom da je s njom na fotografiji pozirala i kćerkica Balie.

Preslatka četverogodišnja nosila je upečatljiv narančasti komplet sa smeđim gumenim čizmicama i veliki osmjeh koji je zasjenio i modno izdanje svoje poznate mame.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju