Jubilarno deseto izdanje glamuroznog događanja Story Hall od Fame okupilo je brojne poznate koji nisu propustili jedan od najglamuroznijih hrvatskih crvenih tepiha. Ovogodišnji Story Hall of Fame održan je pod motom "Dare to enter the new dimension!", a uzvanici su u skladu s tim futurističkim sloganom birali i odjevne kombinacije.

Galerija Ella Dvornik-Pearce u haljini dizajnerice Kristine Burje na svečanom eventu Story Hall of Fame - 4 Ella Dvornik-Pearce u haljini dizajnerice Kristine Burje na svečanom eventu Story Hall of Fame - 1 Ella Dvornik-Pearce u haljini dizajnerice Kristine Burje na svečanom eventu Story Hall of Fame - 5 +2 Ella Dvornik-Pearce stajling je upotpunila čupavom ljubičastom torbicom

Jedna od uzvanica koja je sjajno ispoštovala moto "Dare to enter the new dimension!" bila je Ella Dvornik-Pearce u futurističkom stajlingu i kreaciji s potpisom domaćeg brenda Krie Design.

Ella je izgledala poput dame iz budućnosti u bijeloj haljini s ružičastim metalik odsjajem sašivenoj od zanimljivog materijala s laganim efektom mokre tkanine. Haljina dugačkih rukava i nabranog gornjeg dijela ima visoki ovratnik, koji je Ella stavila preko usta, te istaknuta ramena.

Ella Dvornik-Pearce u haljini dizajnerice Kristine Burje na svečanom eventu Story Hall of Fame - 5 Ella Dvornik-Pearce nosi haljinu Krie Designa potpuno otvorenih leđa (Foto: Matija Habljak/Pixsell)

U dizajnu ove itekako upečatljive i moćne kreacije s potpisom Kristine Burje ističe se i dijagonalni prorez u gornjem dijelu, a kako se čini, Ella ispod odvažne haljine nije nosila grudnjak. Donji je dio haljine pripijen uz tijelo te seže do poda, a leđa koja su potpuno otvorena do stražnjice kreaciji daju posebnu dozu atraktivnosti.

Iva Šarić Iva Šarić u tako divnoj haljini koja bi se uklopila i na holivudski crveni tepih

Svoj stajling, kojim se Ella Dvornik-Pearce itekako drznula ući u novu dimenziju, influenserica je upotpunila prikladnim futurističkim make-upom na očima i visokim "cjevastim" repom ukrašenim svjetlucavim detaljima. Čupava torbica ljubičaste boje s dugačkim perjem sjajno je upotpunila Ellin outfit za svečano događanje L'ADRIA Story Hall of Fame održano u Mozaik Event Centru u Zagrebu.

Ella Dvornik-Pearce u haljini dizajnerice Kristine Burje na svečanom eventu Story Hall of Fame - 1 Ella Dvornik-Pearce u haljini dizajnerice Kristine Burje na svečanom eventu Story Hall of Fame (Foto: Matija Habljak/Pixsell)

"Top je pretop": Brutalno izdanje Elle Dvornik-Pearce koje biraju samo najodvažnije dame Ella Dvornik-Pearce Ella Dvornik-Pearce u crnoj kombinaciji Ella Dvornik-Pearce i Kristina Burja +0 Kristina Burja i Ella Dvornik Pearce

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju