U Rovinju se održava 14. Weekend media festival, jedna od najvećih regionalnih konferencija u medijskoj industriji na kojoj se i ove godine okupljaju domaći i strani stručnjaci iz područja komunikacije i medija.

Galerija Ella Dvornik na 13. WMF-u Ella Dvornik na 14. WMF-u Ella Dvornik u cipelama Kat Maconie +1 Kat Maconie, 2650 kn

Među brojnim zanimljivim panelima koji se nalaze u programu ovogodišnjeg WMF-a bio je i onaj pod nazivom "Influenceri – trgovci utjecajem". O takozvanom influencer marketingu na panelu je razgovarala i Ella Dvornik, najpoznatija hrvatska influencerica.

Ella je na panel došla u efektnoj odjevnoj kombinaciji sastavljenoj od traperica i bluze u predivnoj ružičastoj nijansi. Iako su njezini odjevni komadi sami po sebi bili jako upečatljivi zbog boje, prava zvijezda ove kombinacije ipak su cipele.

Ella Dvornik na 13. WMF-u Ella Dvornik na 14. WMF-u (Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL)

Nosila je salonke Kat Maconie, londonske dizajnerice obuće koja je 2009. godine pokrenula svoj brend. Njezine cipele definitivno ne pripadaju kategoriji konvencionalnih modela i upravo su zato stekle mnogo obožavateljica diljem svijeta.

Odvažne boje, ludi uzorci i u nekim slučajevima gotovo pa arhitektonski dizajn glavne su odlike njezine obuće.

Ella Dvornik u cipelama Kat Maconie Ella Dvornik u cipelama Kat Maconie (Foto: Emica Elvedji/PIXSELL)

Ella je za sebe odabrala model pod nazivom Emmi sa sad već kultnom potpeticom u obliku lanca. Cipela je napravljena od kože i ima potpeticu visine 10,5 centimetara.

Brend ovaj model svrstava u kategoriju "court heel" što je inače naziv za vrlo klasične i pomalo konzervativne salonke idealne za primjerice poslovne prigode u kojima moramo nositi što neutralniju obuću.

Kat Maconie, 2650 kn Kat Maconie, 2650 kn (Foto: Kat Maconie)

Međutim, ove fantastične cipele su sve samo ne neutralne i mnoge žene ne bi ih se usudile nositi u dnevnim prigodama, a nekima bi bile i previše ekstravagantne za one večernje. Za Ellu Dvornik, ljubiteljicu efektnih cipela, ništa nije previše ekstravagantno i ona svaki model nosi samouvjereno i sigurno.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju