Otvorena cesta, opušteno putovanje uz našu prekrasnu obalu i partijanje na ljetnim festivalima uz velikane svjetske klupske scene mnogima čini savršeno ljetovanje. Upravo tako ljeto provodi blogerica Ella Dvornik koja živi i radi u Londonu.

Ella Dvornik na festivalsku avanturu krenula je iz Zagreba u pratnji svog zaručnika Charlesa u prostranom crossoveru Renault Kadjaru u kojem se našlo i više nego dovoljno mjesta za njihovog ljubimca zečića Pabla i sve modne kombinacije kojima oduševljava pratitelje svog bloga.

Nakon partijanja na Fresh Island festivalu na plaži Zrče, krenuli su u novu avanturu na samom jugu Hrvatske. Prije Croatia Music Adventures Festivala u Dubrovniku Charlesu je otkrivala ljepote Lijepe Naše, a predzadnja stanica prije posjete prekrasnom gradu kojem je svjetsku slavu donio popularni serijal 'Game of Thrones', bila je i čarobna dolina Neretve.

 

A photo posted by www.iamella.com (@elladvornik) on

U Dubrovnik su stigli taman na otvorenje jedinstvenog i najjužnijeg festivala u Hrvatskoj, na kojem su od 28. do 29. srpnja ljubitelje klupske scene, među bogatim line up-om, zabavljali headlineri duo SIGMA, vlasnici hita ‘Nobody To Love’ te Clean Bandit, grupa koja je iznjedrila jedan od najvećih radijskih hitova 'Rather be'.

 

A photo posted by www.iamella.com (@elladvornik) on

Na plaži Banje, uvrštenoj u top 10 mediteranskih plaža, Ella i Charles partijali su sa društvom do ranih jutarnjih sati, a idući dan iskoristili i za šetnju Stradunom te uživanje u mediteranskim delicijama uz panoramski pogled na Dubrovnik.

Uskoro ih očekuju nove ljetne avanture, a svoje #IconicFestivalMoments, odnosno što su sve vidjeli i kako se provode, kao i do sad Ella Dvornik objavljivat će na društvenim mrežama Instagramu, Facebooku i Snapchatu.
 

 

A photo posted by www.iamella.com (@elladvornik) on

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju