Ella Dvornik obožava eksperimentirati s modnim trendovima, a street style izdanje pokazivati na svojem profilu na Instagramu, koji prati oko pola milijuna obožavatelja.

Podijelila je i jednu grunge kombinaciju, koja ju je prema njezinim riječima vratila u 2007. godinu.

Malo da vas transportiram tamo negdje u 2007. kad se grunge vratio u modu, a ja sam bila opsjednuta sa sestrama Olsen i njihovim streetstyle paparazzi fotkama. One su bas najbolje furale taj boyfriend look, napisala je Ella Dvornik na svojem Instagramu.

Grunge moda obuhvaća odjevne komade i dodatke povezane s istoimenim glazbenim pravcem koji se pojavio sredinom osamdesetih godina prošlog stoljeća u Seattleu, a popularizirale su ga grupe poput Nirvane i Pearl Jama.

Modni pravac karakterizirali su androgeni vrećasti second-hand komadi koji skrivaju siluetu, a osobito popularne bile su karirane košulje od flanela. Sredinom prve dekade 2000-ih taj se modni pravac vratio na svjetske ulice.

Ella Dvornik „oživjela“ ga je na svojim društvenim mrežama objavivši fotografiju u skinny trapericama većeg konfekcijskog broja – 44, koje su istovremeno bile uske, ali i pomalo baggy.

Kombinirala ih je s maslinastozelenom vestom visokog ovratnika, a kombinaciju zaokružila nezaobilaznom kariranom košuljom s muškog odjela te chunky modelom crnih gležnjača.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju