Elle Macpherson, poznatija pod nadimkom „Tijelo“, nedavno je ispuhala 53 svjećice na torti, a obožavatelji su priznali da izgleda isto kao na počecima svoje karijere prije tri desetljeća

Galerija Elle Macpherson - 3 Elle Macpherson - 7 Elle Macpherson - 5 +3 Elle Macpherson - 4
Elle Macpherson
privlači pažnju gdje god se pojavi, i što god objavi na svojem profilu na Instagramu. Pokazala je to i svojom posljednjom objavom u bikiniju iz svoje posljednje kolekcije, kojim je razotkrila svoje tijelo koje se nije nimalo promijenilo u posljednjih 30 godina.

Savršena si, Imaš najbolje tijelo svih vremena i Nikad ne stariš samo su neki od komentara razdraganih obožavatelja na ovoj društvenoj mreži, koji su priznali da ne mogu povjerovati kako je Elle nedavno napunila 53 godine.


Australski supermodel svoju zadivljujuću figuru zahvaljuje dobrim genima, ali i zdravu životu.

Otkrila sam zdravu hranu i život po pravilima alkalne prehrane, a najvažnija je stvar u tome kako se osjećam. Ovim načinom prehrane dobivam sve potrebne nutrijente i to se pokazuje izvana. Ljepota zaista dolazi iznutra, priznala je Elle u jednom od intervjua. Elle Macpherson - 5 Elle Macpherson redovito vježba (Foto: Profimedia.hr)
Filozofija alkalne prehrane određuje konzumaciju samo onih namirnica koje čini tijelo u ravnoteži, odnosno s neutralnim ili blago alkalnih pH-faktorom između 7,3 i 7,5. Uz to, važno je hranu pojesti u miru kako bi tijelo moglo maksimalno probaviti sastojke te iskoristiti hranjive sastojke.

Ako je pH niži, tijelo postaje kiselo, što za posljedicu ima nadutost, umor te opću bezvoljnost tijela.

S druge strane, australska je manekenka priznala da dugu karijeru zahvaljuje i trima kamenima temeljcima svoje životne filozofije koja se očituje u životu punom ljubavi, smijehu i ispijanju velikih količina vode. Elle Macpherson - 7 Elle na počecima karijere u osamdesetim godinama prošlog stoljeća (Foto: Profimedia.hr)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju