Jedna od najiščekivanijih serija ove jeseni "Emily u Parizu" najavljuje se kao nasljednica "Seksa i grada". Možemo očekivati pravu poslasticu za 'binge' gledanje prepunu čarobnih prizora Pariza, ljubavnih zapleta, drame, smijeha i božanstvene mode.

Darren Star, koji je producirao i "Seks i grad" te još jednu žensku seriju, "Mlađa", potpisuje i "Emily u Parizu", u kojoj u naslovnoj ulozi gledamo Lily Collins.

Mnogi s nestrpljenjem čekaju vidjeti kako će izgledati novo djelo autora kultnog "Seksa i grada", a za glavnu junakinju Emily Cooper govori se da bi mogla biti nasljednica Carrie Bradshaw. Svih deset 30-minutnih epizoda bit će prikazano na Netflixu 2. listopada.

'Seks i grad' bio je divan, ali ova je serija jednostavno predivna. Snimljena je vrlo kinematografski. Televizija je sada sličnija kinu, a snimanje u Parizu bilo je važno, pa smo zaista učinili da svi kadrovi izgledaju veliko. Snimljena je više kao film nego kao TV serija, kazao je Darren Star za svoju novu uzdanicu.

"Emily u Parizu" prati Emily Cooper, mladu ženu u dvadesetim godinama koja se iz SAD-a preseli u Pariz, gdje počne raditi za francusku marketinšku tvrtku u kojoj je zadužena za procvat njihovih društvenih mreža.

Kao tipičnu američku djevojku koja dođe u Francusku i ne govori francuski, neki Francuzi ne prihvate Emily u potpunosti. Ona ima svoje mišljenje o tome kako stvari treba obaviti, ali spozna da 'američki način je najbolji način' nije uvijek ispravan i napravi puno pogrešaka, otkrio je Star.

Horoskop i "Seks i grad": Koji je outfit Carrie Bradshaw kao stvoren za vaš znak? +0 Sarah Jessica Parker na snimanju 'Seksa i grada' u kultnoj 'novine' haljini Johna Galliana

Sarah Jessica Parker na snimanju 'Seksa i grada' u kultnoj 'novine' haljini Johna Galliana "Seks i grad": Istina o kultnoj haljini koja je podijelila fanove serije

Naravno, veliku ulogu u seriji ima i moda, za koju je bila zadužena kostimografkinja Patricia Field, koja je radila i na "Seksu i gradu" te filmu "Vrag nosi Pradu". Bit će to prava modna poslastica za oči uz mnoštvo divnih odjevnih kombinacija i puno materijala za maštanje o tome koji bismo outfit najradije imale u vlastitom ormaru.

Uz Lily Collins, koja je i sama na Twitteru priznala kako jedva čeka prikazivanje serije, glavne uloge tumače Kate Walsh i Ashley Park te francuske glumačke zvijezde poput Lucasa Brava i Philippine Leroy-Beaulieu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju