Jeste li se ikada zamišljali u nekoj od odjevnih kombinacija modne ikone Carrie Bradshaw iz "Seksa i grada"? Sada možete provjeriti i je li baš taj outfit stvoren za vas s obzirom na horoskopski znak.

Galerija +0 Modna kombinacija Carrie Bradshaw kao stvorena za blizance  

Brojna modna izdanja Carrie Bradshaw stekla su kultni status, a neka od njih izdvojili smo i povezali sa svakim od 12 znakova horoskopa. Pronađite svoj znak i saznajte koji bi Carrien slavni look bio najbolji izbor za vas. Možda si ne možemo priuštiti dizajnerske krpice kakve je nosila ikona serije "Seks i grad", ali mogu nam biti inspiracija za vlastiti modni stil.

Ovan
Majica s potpisom modne kuće Dior i ekstravagantna, voluminozna suknja čine se kao idealan izbor za ovna koji obožava biti u centru pažnje.

Bik
Biku je kvaliteta uvijek prije kvantitete, a ovaj elegantni zeleni outfit sigurno bi bio po njegovom ukusu.

Blizanci
Haljina s motivom novinskog printa koju je za modnu kuću Dior dizajnirao John Galliano svakako je jedno od najpamtljivijih modnih izdanja Carrie Bradshaw. I kao stvorena je za očaravajuće blizance.

Sarah Jessica Parker na snimanju 'Seksa i grada' u kultnoj 'novine' haljini Johna Galliana Modna kombinacija Carrie Bradshaw kao stvorena za blizance (Foto: Profimedia)

Sarah Jessica Parker na snimanju 'Seksa i grada' u kultnoj 'novine' haljini Johna Galliana "Seks i grad": Istina o kultnoj haljini koja je podijelila fanove serije

Rak
Ove nježne, melankolične duše lako možemo zamisliti u ovoj pomalo vintage romantičnoj i ženstvenoj haljini u decentnoj ružičastoj boji.

Lav
Dramatična i ekstravagantna vjenčanica s potpisom Vivienne Westwood kao skrojena je za lava uvijek spremnog da privuče pažnju.

Sarah Jessica Parker u balskoj haljini na događanju New York City Ballet\'s Fall Fashion Gala - 6 Sarah Jessica Parker: Haljina kakvu bi Carrie odobrila u samo jednoj situaciji

Djevica
Ljubiteljica klasičnih krojeva i praktičnog odijevanja sigurno neće pogriješiti ako odabere ovakav outfit: hlače na crtu, prsluk i prugastu košulju.

Vaga
Veliki esteta vaga voli modu je koja je čista, lijepa, imao smisao, a jako su joj bitni i detalji. Zbog toga smo vagi namijenili ovu bijelu haljinicu koju Carrie nosi sa zanimljivom ogrlicom, baš idealnom za otmjene vage.

Škorpion
Seksi i moćno, tako bi se moglo opisati ovo modno izdanje Carrie Bradshaw, a te riječi opisuju i fatalne škorpione. Kreaciju za pamćenje potpisuje dizajnerica kostima Patricia Field.

Glumice iz serije \'Seks i grad\' "Seks i grad": Koji ste lik iz kultne serije, ovisno o vašem stavu prema muškarcima i ljubavi?

Strijelac
Znak koji prije svega cijeni i voli svoju slobodu, a slobodno i nesputano želi se osjećati i kada je riječ o odjeći. Zbog toga je lepršava maksi haljina u narančasto-crvenoj nijansi savršena za strijelca.

Jarac
Žena jarac odjevnim stilom ističe svoju individualnost, a njezine odjevne kombinacije najčešće su stroge, poslovne, preciznih i čistih linija. Ruže pak odgovaraju njezinoj sklonosti vintage stilu. 

Slika nije dostupna Najgore i najbolje izdanje Carrie Bradshaw po odabiru stilistice koja je stvorila njezin stil

Vodenjak
Opuštenom i luckastom vodenjaku odlično će pristajati jedan od ležernijih stajlinga Carrie Bradshaw sačinjen od svijetloplavih traperica i karirane košulje svezane iznad struka.

Ribe
Riba voli stil kakva je i ona sama – lišen grubosti i strogoće. Voli meke i prozračne materijale, poput tila, pa je bijela tutu suknja koju je Carrie nosila u špici serije "Seks i grad" kao stvorena za nju.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju