Brojni su se navijači okupili u hrvatskim gradovima kako bi podržali Vatrene u njihovoj prvoj utakmici za ovogodišnjem Europskom prvenstvu u nogometu.

Bijelo-crveni kvadratići krasili su gotovo sve trgove u Hrvatskoj, a među navijačima u Čakovcu, posebno se istaknuo jedan simpatični dječak.

Utakmica između Hrvatske i Španjolske baš i nije dobro počela, jer su Vatreni primili tri gola u prvom poluvremenu, ali nada da ćemo ostvariti dobar plasman još uvijek tinja, posebno u srcima onih najmlađih.

Maleni dječak, odjeven u dres naše reprezentacije, s navijačkom tetovažom na licu, sjeo je na svoju nogometnu loptu, sklopio dlanove kao da moli i tako pokazao da uistinu žarko želi da Vatreni ostvare dobar plasman na ovome prvenstvu.

Bez obzira na ishod prve utakmice, ali i cijeloga prvenstva, Vatreni bude tako lijepe emocije u onim najmlađima i uče ih da u životu ne možemo samo pobjeđivati, već trebamo uzdignute glave priznati poraz. 

Dječak navija za Hrvatsku Dječak navija za Hrvatsku (Foto: Vjeran Zganec Rogulja/Pixsell)

Više o Hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji i Europskom prvenstvu pratite na portalu gol.hr. 

Prisjetite se fotografija djece Vatrenih sa Svjetskog prvenstva u Katru. 

Sitan, ali njoj jako važan: Detalj koji nosi Vanja Modrić kad igra Hrvatska Vanja Morić u Berlinu nosi ogrlicu s motivom leptira - 5 Vanja Morić u Berlinu nosi ogrlicu s motivom leptira - 4 Vanja Morić u Berlinu nosi ogrlicu s motivom leptira - 3 +2 Vanja Morić u Berlinu nosi ogrlicu s motivom leptira - 2

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju