Iako je kuhanje glavna tema MasterChefa ponekad se dogode emotivni trenuci zbog kojih hrana i sve drugo padnu u drugi plan. I to s razlogom.

Jedan takav trenutak dogodio se u emisiji prikazanoj u četvrtak navečer.

Iako je u eliminacijskom izazovu skuhala najlošije jelo zbog kojeg je žiri odlučio da je ona ta koja napušta MasterChef, Emina Bajramović žiriju je zatim priopćila vijest koja je svima izmamila osmijeh na lice.

Žao mi je što idem, što nisam stigla do cilja koji sam zamislila, ali to je tako, poručila je Emina, a onda otkrila sretnu vijest.

Mislim da je ovo najbolja stvar. Moram ići doma. Je l' želite čuti nešto? Tjedan dana prije ulaska u Masterchef saznala sam da sam trudna, rekla je i svojim riječima razveselila žiri.

"Pa čestitamo", "To je jedna lijepa vijest", "Što plačeš, to je super vijest".. počeli su komentirati članovi žirija. Kako je zaključio chef Damir Tomljanović - '"nema više šanse da se dogodi bolji stres test od ovoga". Rekao je i kako mu je ovo najdraže ispadanje u posljednje dvije sezone MasterChefa.

Stjepan Vukadin član je žirija kulinarskog showa 'Masterchef' Nove TV - 3 Stjepan Vukadin: "Supruga Katarina je tu za sve. Ona je glavna kuharica u našem domu i moj oslonac"

Uvijek ću se sjećati ovog stres testa, jer je za mene bio sladak kao šlag na torti. Htjela sam biti prva žena s hidžabom koja je osvojila MasterChef titulu. Međutim, život ide dalje, čekaju me nove pobjede, rekla je Emina, a mi joj u tim novim slatkim pobjedama želimo puno sreće i pridružujemo se čestitkama žirija.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju