Hrvatski izbor za pjesmu Eurovizije, Dora, održan je na pozornici sportske dvorane "Marino Cvetković" u Opatiji, gdje se predstavilo 18 izvođača.

Galerija Mia Dimšić na Dori - 1 Mia Dimšić na Dori - 3 Mia Dimšić i pobjednici Dore +0 Mia Dimšić na Dori

Pobjedu je odnijela riječka grupa Let3 s pjesmom "Mama ŠČ!" i predstavljat će Hrvatsku u svibnju na Eurosongu u Liverpoolu. Let 3 su pobjednici Dore 2023., prema glasovima žirija i publike, a pjesma "Mama ŠČ!" osvojila je ukupno 279 bodova.

Prestižnu statuu Dore, rad umjetnika Ivice Propadala, riječkoj grupi Let 3 na pozornici je uručila prošlogodišnja pobjednica Dore Mia Dimšić.

Mia Dimšić na Dori - 3 Mia Dimšić na Dori - 3 (Foto: Livio Andrijic/Cropix)

Mia, koja je na opatijskoj pozornici i nastupila, na Doru je stigla u haljini hrvatskog modnog dvojca ELFS.

Nosila je nepogrešivu crnu haljinu na tanke naramenice, prekrivenu svjetlucavim zvjezdicama.

Donji dio haljine s visokim prorezom naprevaljen je od prozirnog tila, a Mia je izdanje upotpunila crnim rukavicama koje sežu do iznad laktova. Nosila je i crne sandale na visoku potpeticu s tankim remenčićima.

Kada je u pitanju nakit, odlučila se za glamurozne viseće naušnice i prstenje. Kosu je oblikovala u valove.

Hvala beauty timu koji je sa mnom i počeo i završio Guilty Pleasure priču, napisala je Mia ispod objave na Instagramu, a pratitelji su joj poručili da je bila predivna, kao i da je izgledala bajno. (Hina/Ma.B.)

Mia Dimšić na Dori Mia Dimšić na Dori (Foto: Livio Andrijic/Cropix)

Let 3 je pobijedio na Dori, a publiku su osvojili pjesmom, koreografijom i kostimima u svom stilu Let 3 na Dori Let 3 na Dori Let 3 na Dori +3 Let 3 na Dori

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju