Već tradicionalno početkom godine atelje modnog dvojca eNVy room biva obogaćen novim vjenčanim modelima, uvijek nas iznova podsjećajući na svu eleganciju, šarm i ženstvenost kojima su protkane njihove bridal priče. Jedna takva priča, u formi nove, neodoljivo romantične kolekcije, oživjela je i sada, zaogrnuta prepoznatljivom eNVy room estetikom i oplemenjena notom nostalgije.

Galerija Nova eNVy room kolekcija vjenčanica odiše elegancijom uz notu nostalgije - 5 Nova eNVy room kolekcija vjenčanica odiše elegancijom uz notu nostalgije - 6 Nova eNVy room kolekcija vjenčanica odiše elegancijom uz notu nostalgije - 2 +12 Nova eNVy room kolekcija vjenčanica odiše elegancijom uz notu nostalgije

Imajući na umu da će njihove kreacije obilježiti najposebnije životne trenutke, ali i da se ukusi i želje budućih mladenki uvelike razlikuju, dizajneri Nikica Ivančević i Vjeko Franetović uvijek kreiraju svoje bridal kolekcije tako da ponudu svog ateljea obogate s pregršt novih modela u paleti različitih stilova te prikladnih za različite tipove vjenčanja. Na tom tragu, ovoga je puta popularni tandem kreirao pedeset vjenčanih modela, s fokusom na haljinama koje variraju u dužinama i krojevima, uz dodatak kombinezona i jedno oversized odijelo.

Nova eNVy room kolekcija vjenčanica odiše elegancijom uz notu nostalgije - 8 Nova eNVy room kolekcija vjenčanica odiše elegancijom uz notu nostalgije (Foto: Karla Jurić i Ive Trojanović (295 Studio))

Osim elegancije i glamura koji prožima kolekciju, ona se uvelike odlikuje i praktičnošću. To je posebice vidljivo kod onih modela koji su dizajnirani tako da se uz razne dodatke (poput odvojivih puf rukava ili transparentne suknje sa šlepom izrađene od organze ili tila sa šljokicama) transformiraju u "nove" komade, dajući mladenki mogućnost da tijekom večeri promijeni do tri različita stajlinga sa samo jednom haljinom ili kombinezonom.

Nova eNVy room kolekcija vjenčanica odiše elegancijom uz notu nostalgije - 3 Nova eNVy room kolekcija vjenčanica odiše elegancijom uz notu nostalgije (Foto: Karla Jurić i Ive Trojanović (295 Studio))

U fokusu nove kolekcije senzualno su otkrivena ramena, što se posebno ističe na korzetiranim haljinama, gdje svilena tkanina ili čipka nježno padaju preko ruku. Kolekcijom se provlače i modeli zavodljivih proreza, dubokih dekoltea ili graciozno ogoljenih leđa, uz dominantan lajt motiv koji čine glamurozni, voluminozni rukavi. Modeli variraju u širokoj paleti krojeva, od onih koji prate liniju tijela pa sve do modela raskošnog volumena, dok su od tkanina najzastupljeniji nježni i lepršavi svileni materijali, podatan svileni saten te svileni til, koji se doima poput delikatne paučine, kao i uvijek romantične čipke sitnog i reljefnog dezena s decentnim sjajem ili posute sitnim biserima.

Nova eNVy room kolekcija vjenčanica odiše elegancijom uz notu nostalgije - 2 Nova eNVy room kolekcija vjenčanica odiše elegancijom uz notu nostalgije (Foto: Karla Jurić i Ive Trojanović (295 Studio))

Osim što je pri kreiranju kolekcije slijedio smjernice svoje prepoznatljive estetike, ovoga je puta poznati modni tandem u svoju bridal priču umiješao i notu nostalgije. Nadahnuće za kreiranje triju novih modela eNVy room je pronašao u kolekcijama davnijeg datuma, točnije kolekciji za sezonu 2008./2009. Tada je eNVy room prvi put kreirao svoje "balon" haljine, po kojima je postao prepoznatljiv i koje su u ono vrijeme bile izrazito traženi modeli.

Nova kolekcija vjenčanica modnog brenda Alduk - 9 Bajkovite i raskošne: Pogledajte nove modele vjenčanica s potpisom Ivana Alduka

Za ovu, najnoviju kolekciju dvojac je reinterpretirao upravo te popularne "balon" haljine, i to u tri modela. Jedna od tih haljina, sprijeda kraća, a iza duža, inspirirana je kultnim videospotom za hit "November Rain", a u kampanji 2009. godine nosila ju je Kristina Sajko. Drugi model je kratka mini balon haljina, a treća je korzetirana haljina sirena kroja koja prati liniju tijela do bedara i širi se u voluminozni donji dio nalik balonu te je nadopunjena šlepom. Izrađene od transparentne organze s otisnutim floralnim motivima, osim upečatljivog kroja, koji će zasigurno biti primijećen, odlikuje ih i izrazita lakoća i prozračnost.

Nova eNVy room kolekcija vjenčanica odiše elegancijom uz notu nostalgije - 14 Nova eNVy room kolekcija vjenčanica odiše elegancijom uz notu nostalgije (Foto: Karla Jurić i Ive Trojanović (295 Studio))

Odlučite li svoju vjenčanicu iz snova potražiti upravo u ateljeu dvojca eNVy room, na isprobavanju će vas osobno dočekati dizajneri. Svojim savjetima temeljenima na bogatom iskustvu pomoći će vam da odaberete idealni model te će se posebno pobrinuti da se pritom osjećate ugodno, opušteno i sigurno. Zbog propisanih epidemioloških mjera u pratnji smijete doći s najviše tri osobe, a obvezno je i nošenje zaštitne maske. Budući da se sve haljine izrađuju po mjeri, važno je napomenuti da termin trebate rezervirati na vrijeme. Termin u trajanju od sat vremena naplaćuje se 200 kuna, a taj se iznos, ako naručite vjenčanicu, odbija od konačnog iznosa vaše haljine.

Svi modeli iz kolekcije mogu se isprobati u eNVy room showroomu u Vlaškoj ulici 68 u Zagrebu uz prethodnu rezervaciju termina na broj 099/232-2939. eNVy room možete pratiti putem službene internetske stranice www.envyroom.com te preko profila na Facebooku ili Instagramu.

Nova eNVy room kolekcija vjenčanica odiše elegancijom uz notu nostalgije - 4 Nova eNVy room kolekcija vjenčanica odiše elegancijom uz notu nostalgije (Foto: Karla Jurić i Ive Trojanović (295 Studio))

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju