I 25 godina otkako je emitirana prva epizoda, kultna serija "Prijatelji" i dalje inspirira i zabavlja. Američki brend EnglishBliss specijaliziran za drvene i dekoracije od vinila, osmislio je kuglice za bor s poznatim citatima iz obožavane serije.

 

Svaki pravi obožavatelj "Prijatelja" sigurno pamti rečenice koje su obilježile seriju i postale dio pop-kulture. Jedna od tih kultnih rečenica zasigurno je ona They don't know that we know they know we know, koju je izrekla Phoebe kada su ona i Rachel shvatile da Monica i Chandler ne znaju da one znaju da Monica i Chandler znaju da one znaju za njihovu ljubavnu vezu. Hmmm, zvuči zapetljano? Podsjetite se u videu o čemu se točno radilo.

Tu je, naravno, i nezaboravan Joeyjev ulet How you doin' kao i njegova If I had to, I'd pee on any one of you, kojom je svojim prijateljima želio dati do znanja koliko ih voli.

Joeyjev šarm zabilježen je i na svijeći Kako dobro! Mirisne svijeće s dvije najpoznatije rečenice iz "Prijatelja"

Slika nije dostupna Baš kao u "Sam u kući": Grlice prijateljstva mogu se kupiti i podijeliti s bliskom osobom

Slavni citati ispisani su na bijelim svjetlucavim kuglicama u prepoznatljivom fontu iz serije. Cijena jedne kuglice na stranici Etsy iznosi deset američkih dolara (oko 67 kuna), a kupiti se može i set od četiri kuglice po 30 dolara s citatima po želji kupca. Dostava za Hrvatsku iznosi 22,80 dolara.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju