Pariz je ovih dana prepun svjetskih zvijezda koje su doputovale u glavni grad Francuske kako bi prisustvovale Tjednu mode.

Galerija Eva Longoria, 99 dolara (633 kn) Eva Longoria, 99 dolara (633 kn) Eva Longoria, 99 dolara (633 kn) +1 Eva Longoria u Parizu

Dok jedni pažljivo gledaju revije i analiziraju nove kolekcije poznatih modnih kuća, drugi uživaju u brojnim zabavama koje se održavaju u "gradu svjetlosti".

Među slavnim damama koje su stigle u Pariz nalazi se i Eva Longoria. Za razliku od kolegica koje Tjedan mode koriste za nošenje skupocjenih dizajnerskih komada, Eva se na ručak u restoranu L'Avenue uputila u haljini iz kolekcije svog brenda.

Eva Longoria u Parizu Eva Longoria u Parizu (Foto: Profimedia)

Nosila je satenski model midi kroja u „boho“ stilu koji se prodaje po cijeni od 99 dolara. Haljinu je u struku vezala velikim kožnatim remenom, a na nogama je imala jednostavne "nude" štikle.

Lijepa 43-godišnja glumica još jednom je dokazala da odjeća ne mora biti skupa kako bismo u njoj izgledali dobro već i komadima povoljnije cijene možemo postići željeni efekt.

Eva Longoria, 99 dolara (633 kn) Eva Longoria, 99 dolara (633 kn) (Foto: www.evalongoria.com)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju