Na premijeru svog novog filma "Dora istražuje izgubljeni grad" održanoj u Los Angelesu Eva Longoria došla je odjevena u atraktivnu haljinu koja odlično naglašava preplanulu put.

  Galerija Eva Longoria u haljini koja savršeno naglašava preplanulu put - 5 Eva Longoria u haljini koja savršeno naglašava preplanulu put - 2 Eva Longoria u haljini koja savršeno naglašava preplanulu put - 4 +7 Eva Longoria i Isabela Moner na premijeri filma 'Dora istražuje izgubljeni grad'

Kada žele dodatno istaknuti preplanuli ten, mnoge žene izabrat će odjevne komade, modne dodatke i dekorativnu kozmetiku u neonskim nijansama. Baš kakvu je na premijeru filma "Dora istražuje izgubljeni grad" ("Dora and the Lost City of Gold") nosila i Eva Longoria. Lijepa glumica odlučila se za haljinu bez naramenica neonski žute boje koja je savršen izbor za ljetne dane.

Kada žele dodatno istaknuti preplanuli ten, mnoge žene izabrat će odjevne komade, modne dodatke i dekorativnu kozmetiku u neonskim nijansama.

Ženstvena haljina koja prati liniju tijela kreacija je brazilskog dizajnera Vitora Zerbinata. Gornji dio lijepo naglašava dekolte te je krojen tako da ima blagi volumen, dok je donji dio pencil kroja te seže do sredine listova. Haljinu efektne žute boje 44-godišnja ljepotica kombinirala je uz bijele sandale na tri tanka remenčića i prednjim dijelom u obliku špica. Eva je izabrala i frizuru prigodnu za visoke temperature te je kosu svezala u rep, što mnoge žene rade kada žele da im bude manje vruće.

Inspirirani stilom Eve Longorije, u trgovinama smo pronašli nekoliko haljina u neonskim bojama, a pogledati ih možete u fotogaleriji.

Reserved, 49,90 kn Reserved, 49,90 kn (Foto: Reserved)

Eva Longoria u crvenom kombinezonu - 1 Eva Longoria: Dokaz da riskantni ljetni komad (ipak) voli "tenisice-šlape"

Preplanuli ten Brončani finiš: Osam prirodnih ulja za najljepši preplanuli ten

U avanturističkom filmu "Dora istražuje izgubljeni grad" Eva Longoria glumi Elenu, istraživačicu i avanturisticu i mamu tinejdžerice Dore (Isabela Moner). Kada njezini roditelji odu pronaći drevni grad zlata, Dora sa svojim prijateljima kreće u avanturu kako bi spasila roditelje i riješila misterij koji se skriva iza izgubljenog grada zlata.

Eva Longoria u haljini koja savršeno naglašava preplanulu put - 2 Eva Longoria u neonski žutoj haljini brazilskog dizajnera Vitora Zerbinatoa (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju