Eva Longoria snimljena je u večernjem izlasku sa suprugom Joséom Bastónom na Beverly Hillsu u Los Angelesu.

Galerija Eva Longoria Eva Longoria Haljine s kontrastnim ovratnicima iz trgovina 2019. - 4 +2 Amazon.com, Tuliptrend, 171 kn

Roditelji devetomjesečnog Santiaga uhvatili su slobodni trenutak u svojim prenatrpanim rasporedima kako bi zajedno otišli na romantičnu večeru.

Za ovu prigodu 44-godišnja glumica, redateljica i producentica odabrala je jednostavno, ali efektno izdanje. Odjenula je mini haljinu točkastog uzorka s kontrastnim crnim kragnama koje odišu francuskim šikom, a koje obožavaju nositi modne štreberice jer u njima uvijek izgledaju dotjerano.

Eva Longoria Beba Santiago: Mali bombončić ukrao pažnju s mame Eve Longorije u kupaćem

Iako Eva Longorija nije odjenula haljinu sa zaobljenim Petar Pan ovratnicima, riječ je o modelu koji se definitivno vraća u modu ove godine.

Kroj haljine u prvi plan stavlja noge, koje je džepna Venera produžila crnim štiklama na visoku potpeticu, dok je izdanje zaokružila klasičnom crnom torbom sa zlatnim lancem.

Eva Longoria Eva Longoria u mini haljini s kontrastnim ovratnikom Foto: Profimedia.hr

Zavirili smo u hrvatske trgovine i pronašli nekoliko modela haljina s kontrastnim kragnama po uzoru na Evu Longoriju.

Prije 18 godina i sad: Fotodokaz da Eva Longoria s godinama izgleda sve bolje Eva Longoria - 5 Eva Longoria - 4 Eva Longoria - 3 +9 Eva Longoria - 2

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju