Eva Longoria ljubiteljica je dobre mode te voli isprobavati različite stilove, ali uvijek s dozom klasike, elegancije i ženstvenosti. Tako je za odlazak u šoping u Los Angelesu odabrala kombinaciju u svijetlim tonovima koja glumici izvrsno pristaje.

Outfit koji osvježi svaku garderobu Eva Longoria složila je od bijele jaknice do struka ispod koje je nosila majicu snježno bijele boje. Sportske krem hlače na crtu sjajno su upotpunile stajling koji odiše sportskom elegancijom.

Glumica je odjevnu kombinaciju zaokružila s običnim bijelim tenisicama koje idu dobro uz najrazličitije komade odjeće te su nosive u raznim svakodnevnim prilikama. Jednostavne bijele tenisice imaju veliki broj obožavateljica među ženama, a vole ih nositi i najveće ljubiteljice štikle. Tako su obične, a opet tako efektne, nosive i pogodne za raznovrsna modna kombiniranja.

Slika nije dostupna Boja je divna! Eva Longoria u haljini stvorenoj za isticanje figure

Vrlo skladnom i dobrom izdanju za odlazak u kupovinu Eva Longoria dodala je još crnu torbicu oko struka i malo decentnog nakita, a istaknula se i velika crvena šoping torba metalik sjaja.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju