Eva Longoria prošetala je modnom pistom u sklopu revije "Le Defile L'Oreal Paris" na pariškom Tjednu mode.

Galerija Eva Longoria na L\'Orealovoj reviji u sklopu Pariškog tjedna mode - 8 Eva Longoria na L\'Orealovoj reviji u sklopu Pariškog tjedna mode - 3 Eva Longoria na L\'Orealovoj reviji u sklopu Pariškog tjedna mode - 6 +3 Eva Longoria nosi kožnatu suknju brenda Atlein Paris i čizme Gianvito Rossi  

Lijepa glumica izgledala je vrlo šik odjevena u crno od glave do pete. Njezin outfit sastojao se od dolčevite, kožnate suknje midi dužine brenda Atlein Paris i visokih čizama modne kuće Gianvito Rossi. Evine čizme lako su ukrale svu pažnju, a riječ je o kožnatom modelu na špic s tankom ženstvenom potpeticom u kakvom se žene osjećaju dobro i samopouzdano. Uz ovakve atraktivne čizme i najobičniji outfit izgledat će mrak.

Eva Longoria u kreaciji dizajnera Vitora Zerbinatoa - 6 Eva Longoria: Lažna minica koja slavi čvrsta i ženstvena bedra

Eva Longoria u crvenom kombinezonu - 1 Eva Longoria: Dokaz da riskantni ljetni komad (ipak) voli "tenisice-šlape"

Crni stajling Eva Longoria upotpunila je tamnijim make-upom na očima, ružem u blagoj, neutralnoj nijansi te crnim lakom na noktima.

10 modela gležnjača od 199 do 299 kuna koje izgledaju i 10 puta skuplje Stradivarius, 229 kuna Zara, 299 kuna Mango, 249 kuna +7 Simmi, 199 kuna

Glumici se na pisti pridružio i njezin jednogodišnji sinčić Santiago, koji je raznježio i Evine kolegice Andie MacDowell i Aishwaryju Rai.

Eva Longoria na L\'Orealovoj reviji u sklopu Pariškog tjedna mode - 9 Eva Longoria nosi kožnatu suknju brenda Atlein Paris i čizme Gianvito Rossi (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju