Eva Longoria prošetala je crvenim tepihom banketa Grants humanitarnog karaktera, koji se svake godine održava u organizaciji udruženja Hollywood Foreign Press Association. Lijepa glumica izgledala je senzacionalno u bijeloj haljini s dva visoka raspora.

Galerija Eva Longoria u kreaciji dizajnera Vitora Zerbinatoa - 6 Eva Longoria u kreaciji dizajnera Vitora Zerbinatoa - 1 Eva Longoria u kreaciji dizajnera Vitora Zerbinatoa - 5 +2 Eva Longoria u kreaciji dizajnera Vitora Zerbinatoa  

Kreacija s potpisom dizajnera Vitora Zerbinatoa ima podstavljena ramena, zbog čega podsjeća na stil iz 80-ih, te duge rukave, a posebno atraktivnom čine je dva viska raspora zbog kojih ta haljina dužine do gležnja ima efekt lažne minice.

"Hrabri" raspori naglasili su istesane noge Eve Longorije, a do izražaja su naročito došla čvrsta bedra 44-godišnje glumice koja dokazuju da Eva redovito vježba i pazi na prehranu. Bijelu haljinu ukrašenu srebrnim detaljima, koja je šivana upravo za slavnu Latinu, Eva je kombinirala uz bijele štikle s plastičnim remenčićem koji drži stopalo.

Eva Longoria u haljini koja savršeno naglašava preplanulu put - 5 Eva Longoria: Haljina za najljepše naglašavanje preplanulog tijela

Eva Longoria u crvenom kombinezonu - 1 Eva Longoria: Dokaz da riskantni ljetni komad (ipak) voli "tenisice-šlape"

Od dekorativne kozmetike, slavna ljepotica izabrala je bijeli lak za nokte s efektom korektora i make-up u nježnim zemljanim tonovima.

Eva Longoria u kreaciji dizajnera Vitora Zerbinatoa - 4 Eva Longoria u kreaciji dizajnera Vitora Zerbinatoa (Foto: Getty Images)

Pogledajte i haljinu Eve Longorije koja oblikuje struk bolje i od korzeta:

Eva Longoria: Haljina koja oblikuje struk bolje i od korzeta Eva Longoria u bijeloj haljini korzet kroja - 7 Eva Longoria u bijeloj haljini korzet kroja - 2 Eva Longoria u bijeloj haljini korzet kroja - 1 +4 Eva Longoria u bijeloj haljini korzet kroja - 6

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju