U Los Angelesu je održana gala večer u organizaciji zaklade amfAR.

Galerija Eva Longoria Eva Longoria Eva Longoria +4 Eva Longoria na gala večeri zaklade amfAR

Ova zaklada bavi se prikupljanjem financijskih sredstava za istraživanja posvećena pronalasku lijeka protiv AIDS-a. Osnovana je 1985. godine u New Yorku i do sada je za istraživanja te liječenje HIV-a i AIDS-a prikupila više od 400 milijuna dolara.

U brojnim kampanjama i akcijama zaklada ima potporu poznatih osoba iz svijeta zabavne industrije, a među njima je i Eva Longoria, koja je bila jedna od gošći njihove losanđeleske humanitarne večere.

Eva Longoria na gala večeri zaklade amfAR Eva Longoria na gala večeri zaklade amfAR (Foto: Getty Images)

Ljepotica je blistala u haljini Norvežanina Petera Dundasa, nekadašnjeg kreativnog direktora modnih kuća Emilio Pucci i Roberto Cavalli.

Njegova žuta kratka haljina s naglašenim ramenima prošle je godine osvojilaje mnoge poznate žene, ali Eva je ipak posegnula za Dundasovom dugačkom večernjom haljinom u žutoj boji.

Model otvorenog dekoltea s visokim prorezom na prednjoj strani napravljen je od viskoznog džerseja, a također ima i otvorena leđa.

Peter Dundas, 1990 eura (14.782 kune) Peter Dundas, 1990 eura (14.782 kune) (Foto: Dundas)

Ovakav tip haljine najbolje pristaje ženama s manjim grudima jer one dekolte lakše drže pod kontrolom. S obzirom na to da je haljina otvorena i s prednje i sa stražnje strane, nedostaje joj potpore za veće grudi.

Žene s manjim grudima nemaju problema s takvim krojevima, a za sve eventualne modne nezgode tu su dvostruke ljepljive trakice s kojima slavne dame osiguraju svoj dekolte u ovakvim prigodama.

U galeriji provjerite kakve je haljine Eva Longoria nosila na prijašnjim gala večerama udruge amfAR.

Kat Graham, Hilary Rhoda i Keltie Knight u žutoj mini haljini Petera Dundasa Kat Graham, Hilary Rhoda i Keltie Knight u žutoj mini haljini Petera Dundasa (Foto: Profimedia/AFP/CoverImages)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju