Lijepi, sunčani dan Eva Longoria Baston iskoristila je za odlazak na ručak sa sinom Santiagom i suprugom Joseom Bastonom. Lijepa glumica pritom je izgledala vrlo šik u maksi haljini etno stila i natikačama u jarkoj ružičastoj boji.

Galerija Eva Longoria u maksi haljini brenda LemLem i ružičastim natikačama - 6 Eva Longoria u maksi haljini brenda LemLem i ružičastim natikačama - 4 Eva Longoria u maksi haljini brenda LemLem i ružičastim natikačama - 2 +2 Eva Longoria sa sinom Santiagom

Eva Longoria Baston odlično nosi ženstvene kombinacije u kojima prednost daje dugačkim haljinama i natikačama, bilo s ravnim đonom ili visokom potpeticom. Za odlazak na ručak u restoran na Beverly Hillsu glumica je odabrala haljinu maksi dužine šarmantnog etno stila koja je skupljena u struku te na kraju ima sitne rese.

Na haljini brenda LemLem ističu se i prorez sa strane koji djelomično otkriva noge, široki rukavi te dublji V izrez. Zgodne su i pruge, odnosno geometrijski uzorak po kojem je model haljine nazvan Yeshi prepoznatljiv.

Eva Longoria u haljini Victorije Beckham - 1 Eva Longoria: Haljina koja će vas ostaviti bez daha ako volite gola leđa i žutu boju

Eva Longoria u bijelom kupćem kostimu brenda Myra Swim - 6 Eva Longoria: Kupaći kostim koji bi se svidio ženama koje vole visoko rezane gaćice

Laganu i prozračnu haljinu Eva je kombinirala uz natikače i torbu u istom tonu. Stajling je razigrala s ružičastim modelom natikača s dva mekana, debela remena i visokom potpeticom stožastog oblika, dok je torba ukrašena srebrnim lancem i baš je lijepa.

Eva Longoria u maksi haljini brenda LemLem i ružičastim natikačama - 5 Eva Longoria u maksi haljini brenda LemLem i ružičastim natikačama (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju