Eva Longoria Baston stigla je u Cannes, gdje se održava MIPCOM, najveći svjetski sajam televizije i zabave, a glumica je sudjelovala u konferenciji "Media Mastermind Keynote". Za to događanje odabrala je crni outfit u kojem je glavna zvijezda maksi suknja s cvjetnim aplikacijama.

Galerija Eva Longoria u maksi suknji s cvjetnim aplikacijama - 5 Eva Longoria u maksi suknji s cvjetnim aplikacijama - 2 Eva Longoria u maksi suknji s cvjetnim aplikacijama - 4 +3 Eva Longoria Baston u maksi suknji s cvjetnim aplikacijama i lakiranim štiklama

Eva Longoria Baston nosila je dugačku suknju uskog kroja s rasporom za lakše kretanje i hodanje, koja je u donjem dijelu ukrašena efektnim 3D cvjetnim aplikacijama.

Eva Longoria u maksi suknji s cvjetnim aplikacijama - 7 Eva Longoria Baston u maksi suknji s cvjetnim aplikacijama i lakiranim štiklama (Foto: Profimedia)

Ženstvenu maksi suknju Eva je kombinirala s crnom satenskom košuljom lagano voluminoznih rukava, koju je nosila utaknutu u suknju. Od obuće glumica je odabrala crne lakirane cipele na špic i visoku, tanku potpeticu, a štikle imaju i tanki remenčić za kopčanje oko gležnja.

Stajling za poslovne obveze u Cannesu holivudska zvijezda podigla je profinjenim nakitom, malim naušnicama s kristalom, tankim lančićem i debljim prstenom, a nosila je i elegantni ručni sat.

Eva Longoria u maksi suknji s cvjetnim aplikacijama - 1 Eva Longoria Baston na sajmu MIPCOM u Cannesu (Foto: Profimedia)

Izdanje Eve Longorije u blejzeru i fijuuuu štiklama Eva Longoria na Tjednu mode u Parizu - 4 Eva Longoria na Tjednu mode u Parizu - 2 Eva Longoria na Tjednu mode u Parizu - 5 +3 Victoria Beckham nosi kožnatu bijelu torbu s potpisom Victorije Beckham

Gore samo blejzer: Zgužvane hulahopke koje nosi Eva Longoria pravi su magnet za poglede Eva Longoria na reviji Victorije Beckham na Tjednu mode u Parizu - 5 Eva Longoria na reviji Victorije Beckham na Tjednu mode u Parizu - 2 Eva Longoria na reviji Victorije Beckham na Tjednu mode u Parizu - 3 +3 Eva Longoria na reviji Victorije Beckham na Tjednu mode u Parizu - 4

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju