Među brojnim zvijezdama koje su prošetale crvenim tepihom 76. dodjele nagrada Udruženja američkih redatelja bila je i glumica Eva Longoria.

Galerija Eva Longoria Eva Longoria u zlatnoj haljini modne kuće Alberta Ferretti Eva Longoria u zlatnoj haljini modne kuće Alberta Ferretti +2 Eva Longoria u zlatnoj haljini modne kuće Alberta Ferretti

Na događaju koji je obilježio izvanredna postignuća u režiji u različitim filmskim i televizijskim žanrovima, glumica je blistala u dugoj zlatnoj kreaciji.

Eva Longoria u zlatnoj haljini modne kuće Alberta Ferretti Eva Longoria u zlatnoj haljini modne kuće Alberta Ferretti (Foto: Profimedia)

Nosila je haljinu modne kuće Alberta Ferretti iz kolekcije za proljeće i ljeto 2024. godine.

Revija modne kuće Alberta Ferretti Revija modne kuće Alberta Ferretti (Foto: Profimedia)

Haljina "na trakice", bez rukava, prati liniju tijela. Na bokovim ima upečtljivi dio koji se križa, ali najefektniji je njezin donji prednji dio koji čine lepršave trakice, razdvojene svaka za sebe, zahvaljujući čemu su do izražaja došle i glumičine zlatne sandale s platformom i  vrtoglavo visokom potpeticom. Glumica je nosila zlatne sandale s vrtoglavo viskom potpeticom Glumica je nosila zlatne sandale s vrtoglavo viskom potpeticom (Foto: Profimedia)

Glumica je izdanje upotpunla velikim okruglim naušnicama.

Marko Grubnić o modnim izdanjima s Oscara: "Jedno me izdanje posebno razočaralo, a jedan detalj posebno obradovao" Marko Grubnić o Oscarima Marko Grubnić o Oscarima Marko Grubnić o Oscarima +8 Marko Grubnić o Oscarima Najemotivniji govor ovogodišnjih Oscara: "Vidjeli ste me i rekli mi da sam dovoljna." Da’Vine Joy Randolph Lupita Nyong'o srdačno je najavila dobitnicu Da’Vine Joy Randolph s osvojenim Oscarom +1 Da’Vine Joy Randolph na pozornici 96. dodjele Oscara

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju