Postoje prigode u kojima je jedini prioritet prilikom odijevanja udobnost. Primjerice, za sportske aktivnosti ili planinarenje nećemo birati poslovne ili elegantne komade. Umjesto toga fokusirat ćemo se na trenirke, tajice, obične majice…

Galerija Eva Longoria na aerodromu Eva Longoria za let avionom bira maksimalno udobne kombinacije Eva Longoria natikače kombinira s čarapama +1 Eva Longoria na aerodromu s frizerom Kenom Pavesom i asistenticom

Isto vrijedi i za let avionom. Što udobnije, to bolje, pogotovo ako su u pitanju duži višesatni letovi. Međutim, neke poznate dame ne mare za udobnost pa na letove dolaze odjevene vrlo glamurozno, u skupocjenim odjevnim komadima i štiklama s vrtoglavim potpeticama.

Eva Longoria nije jedna od njih. Slavna glumica, a odnedavno i poduzetnica, već je dokazala kako je i njoj udobnost prioritet u ovoj prigodi, a potvrdila je to kombinacijom u kojoj su je znatiželjni paparazzi ulovili na aerodromu u Miamiju.

Eva Longoria na aerodromu Eva Longoria na aerodromu (Foto: Profimedia)

Lijepa Eva došla je na aerodrom sa svojim frizerom Kenom Pavesom i ostatkom tima odjevena u najležerniju moguću kombinaciju. Crne tajice spojila je s majicom dugih rukava na kojoj je bio istaknut naziv njezina brenda alkoholnog pića koji je pokrenula prije nekoliko godina.

Umjesto tenisica ili nekih drugih sličnih udobnih cipela, Eva je na nogama predimenzionirane gumene natikače u crnoj boji i bijele čarape.

Eva Longoria natikače kombinira s čarapama Eva Longoria natikače kombinira s čarapama (Foto: Profimedia)

Kombinacija čarapa i otvorene ljetne obuće poput natikača i sandala dugo se nazivala neuglednom, a na našem podneblju često je bila predmet ruganja i ismijavanja. Onda smo je počeli viđati na modnim pistama u kolekcijama cijenjenih modnih kuća, a polako i u modnim izdanjima svjetskih trendseterica.

Nosite li kombinaciju natikača i čarapa?

glasova:

Korak po korak, neugledna kombinacija postala je poželjna, a oni koji su je i prije nosili bez obzira na komentare sada su došli na svoje jer ne samo da su čarape i natikače odjednom odobrene, nego se čak smatraju i kul kombinacijom.

Ovo je još jedan dokaz kako i po pitanju mode moramo imati otvoren um jer bi nam se mikro-trendovi koje ismijavamo u nekom trenutku ipak mogli jako svidjeti.

Eva Longoria za let avionom bira maksimalno udobne kombinacije Eva Longoria za let avionom bira maksimalno udobne kombinacije (Foto: Profimedia)

Gore samo blejzer: Zgužvane hulahopke koje nosi Eva Longoria pravi su magnet za poglede Eva Longoria na reviji Victorije Beckham na Tjednu mode u Parizu - 5 Eva Longoria na reviji Victorije Beckham na Tjednu mode u Parizu - 2 Eva Longoria na reviji Victorije Beckham na Tjednu mode u Parizu - 3 +3 Eva Longoria na reviji Victorije Beckham na Tjednu mode u Parizu - 4

Je li dekolte predubok za Oscare? Haljina Eve Longorije koja je podigla obrve Eva Longoria u haljini Zuhaira Murada na Oscarima 2023. - 3 Eva Longoria u haljini Zuhaira Murada na Oscarima 2023. - 2 Eva Longoria u haljini Zuhaira Murada na Oscarima 2023. - 1 +2 Eva Longoria u haljini Zuhaira Murada na Oscarima 2023. - 5

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju