Eva Longoria uživa u odmoru i suncu.

Galerija Eva Longoria H&M, 29,99 eura (221,57 kn) Mango, 249,90 kn +2 Pull

Lijepa glumica posljednjih dana na Instagramu dijeli fotografije s obiteljskog odmora.

Između ostalog, pozirala je u kupaćem kostimu i pokazala zavidnu figuru koju održava redovitim vježbanjem, a dio pažnje svakako je krao njezin sinčić Santiago koji je glavna zvijezda u njezinom životu.

Eva Longoria Eva Longoria: Povratak "štreberske" minice koja laska figuri zgodne mame

Eva Longoria Beba Santiago: Mali bombončić ukrao pažnju s mame Eve Longorije u kupaćem

A u posljednjoj objavi Eva se uslikala u ležernoj kombinaciji kakva će vrlo brzo preplaviti gradske ulice. Bijele kratke hlačice i crveni top iskombinirala je s bijelim tenisicama i svojim pratiteljima poručila koliko uživa na odmoru.

Iako temperature još uvijek nisu dovoljno visoke da bismo i sami odjenuli jednu ovakvu kombinaciju, vrijeme leti i vrlo brzo će i hrvatskim ulicama zavladati kratke hlače i topovi u jarkim bojama u kojima će biti lakše podnositi visoke temperature.

U našoj galeriji pogledajte dio ponude kratkih hlača.

Inače, i bijele tenisice klasika su kojoj se uvijek rado vraćamo. Izgledaju moderno, šik, kul, a neki modeli nogu se isfurati i u finijim odjevnim kombinacijama. Zato pogledajte i:

15 bijelih tenisica iz novih kolekcija koje pobjeđuju sve trendove Bijele tenisice uvijek su u modi Bijele tenisice iz novih kolekcija - 12 Bijele tenisice iz novih kolekcija - 8 +12 Bijele tenisice iz novih kolekcija - 14

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju